Mi po dluzszym namysle i przyjrzeniu sie 2 , 9, 12 moze 7 w innym kolorze. De facto nigdzie bym sie w nie ubrala- moim zdaniem w takij sukience to juz trzeba miec gdzie wyjsc. Jeszcze 5 jest zwyczajna.. az troche za.
Czuję się dyskryminowana szukam kiecki na studniówkę i każda ma coś na biust czyli fajna patrze : dekolt. Co mam zrobić jak mam biust jak 10 latka? czyli go nie mam? pójdę w spodniach i może jakieś białej bluzce ? masakra....
Czuję się dyskryminowana szukam kiecki na studniówkę i każda ma coś na biust czyli fajna patrze : dekolt. Co mam zrobić jak mam biust jak 10 latka? czyli go nie mam? pójdę w spodniach i może jakieś białej bluzce ? masakra....
ja ze względu na swój mały rozmiar ( niska, szczupła, mały biust itd.) też nie mogłam trafić na nic dobrze leżącego, więc znalazłam dobra krawcową, pokazałam jej zdjęcie sukienki znalezionej w Internecie i dostałam wierna kopie uszytą na miarę
Niekoniecznie, zależy jaki materiał i ile go potrzeba na uszycie. Są krawcowe, które biorą strasznie dużo za uszycie, a i owszem, ale spokojnie można znaleźć dobrą krawcową za przystępną cenę.
Moja krawcowa , za materiał(bo ona go kupowała) i uszycie 2 sukienek(dla mnie i dla mojeje siostry) wzięła 200 zł, wiec na jedną sukienke(uszycie+ materiał) 100 zł,wydaje mi się, że to b. tanio, taniej niż sukienka ze sklepu .
Ja też miałam szytą, wg własnego pomysłu, bo jak szukałam sukienki, to mi pani w sklepie wyskoczyła - to na bierzmowanie sukieneczka? No to podziękowałam. Poszukaj spokojnie jakiejś krawcowej, żebyś w ostatniej chwili nie szukała, bo może byc ciężko (jak chciałam szyć na wesele kumpeli -pytałam z początkiem grudnia,a wesele w styczniu, to mi taka krawcowa powiedziała, że już za późno i nie uszyje).
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum