Chodzi mi o taki stanik złożony tylko z dwóch silikonowych miseczek. Czy któraś z Was miała coś takiego? Chciałabym wiedzieć czy to się trzyma na miejscu , czy podczas tańca nie wypadnie dołem spod sukienki ( niezły byłby obciach ) ??
Pytałam się w sklepie bieliźnianym babeczki jak te staniki się sprawują- trzymają się dobrze, tylko że potem ten klej czy żel podobno trudno z ciała zmyć...
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
mialam taki stanik na tegorocznej studniowce. trzymał sie cała noc i nie mialam problemu tak jak inne dziewczyny z wystajacym stanikiem. starego dobrego materialowego stanika co prawda nie zastapi ale jak do sukienki to jest najlepszy. polecam
Pytałam się w sklepie bieliźnianym babeczki jak te staniki się sprawują- trzymają się dobrze, tylko że potem ten klej czy żel podobno trudno z ciała zmyć...
Nie wiem dokładnie, ale zdaje mi się, żeby można go było założyć na piersi trzeba go nasmarować specjalnym żelem- lepsza przylepność...
Kiedyś jak na początku te staniki były dostępne tylko w TV sklepie, to tam dawali do tych staników specjalny żel.
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
Jakieś przylepne żele do tego powinni dołączać bo co by to było, gdyby odpadły
Ja czegoś takiego nie mam, ale wydaje mi sie, że mając takie coś pod kiecką czułabym sie...naga
_________________ Because heaven sends and heaven takes
ja tam często chodzę bez stanika i naga się nei czuję a sama jestem ciekawaj jak to się z takim czymś chodzi. mi by chyba przeszkadzało że mam coś przylepione do biustu...
A mnie 'z' niewygodnie
Jak miałam krzywy kręgosłup, to nigdy nie nosiłam staników unoszących piersi, bo te druty wbijały mi się w zdeformowane żebra i czułam się niekomfortowo...
Nosiłam zawsze tylko sportowe...
Teraz na szczęście to się zmieniło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum