Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak torebki... to i buty
Autor Wiadomość
iws 

Wysłany: 2004-06-18, 10:40   Jak torebki... to i buty

Mówiąc o torebkach.... czy dobieracie do nich buty czy odwrotnie? Może w ogóle nie zwracacie na to uwagi.
Czy zakup butów to wydarzenie do którego przygotowujecie się starannie czy idziecie na żywioł: podoba mi się, to kupuję!!!!
Płaska podeszwa czy obcas? Sportowy czy elegancki?

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-18, 11:56   

Ja zawsze dobieram torebke do butow niegdy nie zaloze do czarnych butow np bezowej torebki...tak juz mam zakodowane na codzien sportowe na wyjscia eleganckie na malusienkim obcasiku bo jestem bardzo wysoka!

nataliaada 

Wysłany: 2004-06-18, 12:05   

Ja na codzień noszę buty sportowe zwykle ewentualnie jakieś sandałki itd. Torebek na codzień wogóle nie używam .
Butów eleganckich mam znacznie więcej i też mam podobnie jak Joanna zakodowane ,że torebkę muszę mieć o takim samym kolorze i pasującą do butów, i tak też noszę. Do beżowych beżowa torebka , do bordowych bordowa itd. Jeśli nie mam torebki pasującej do butów to nie biorę żadnej.

Monka_tort 

Wysłany: 2004-06-18, 12:10   

Ja noszę rzecz jasna obuwie raczje sportowe - aktualni buty a'la adidasy. I dzisiaj chcę sobie kupić jeszcze sportowe sandały. A torebek nie noszę(tylko na plaże, a na razie się nad morze nie wybieram :lol: ), więc nie mam do czego tych butów "dopasowywać" :lol: .

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-18, 13:50   

nataliaada napisał/a:
Ja na codzień noszę buty sportowe zwykle ewentualnie jakieś sandałki itd. Torebek na codzień wogóle nie używam .
Butów eleganckich mam znacznie więcej i też mam podobnie jak Joanna zakodowane ,że torebkę muszę mieć o takim samym kolorze i pasującą do butów, i tak też noszę. Do beżowych beżowa torebka , do bordowych bordowa itd. Jeśli nie mam torebki pasującej do butów to nie biorę żadnej.
o POWIEDZIAŁAS JOANNA :lol: he he!

adriana7 

Wysłany: 2004-06-18, 15:36   

Ja prawie codziennie nosze obuwie sportowe, do tego9 sportowa torebka. Niestety bardzo cięzko jest mi kupić na siebie buty, więc pozostają sportowe, z kolekcji dziecięcej :) A jesli już kupie jakiegoś elegantszego buta, to do tego torebkę, obowiązkowo w tym samym kolorze. Teraz noszę buty białe z granatowym znaczkiem, do tego torebka biała, z granatowymi uszami :)
Jesli chodzi o kupno butów, to zawsze przez sezonem letnim zaczyna się dla mnie okres poszukiwań i wielkiego zdenerwowania :) Dlatego,że cięzko cokolwiek znaleść na mnie. Jestem niska, więc coś na obcasie by pasowało, ale najmniejsze na obcasie to najczęściej 36 :evil: Teraz znalazłam buty firmy Azaleia i maja małe numery( naklepsze jest to, że w ich numeracji mam rozmiar 34!! :) ) . Pewnie coś z ich oferty wybiorę. Tylko będe sobie musiała dokupić jeszcze do nich torebkę :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-18, 18:11   

a ja mam boska 40 ostro:) ha ha!

adriana7 

Wysłany: 2004-06-18, 18:31   

SAMANTA napisał/a:
a ja mam boska 40 ostro:) ha ha!

U mnie w metropolii znalazłabyś duuużo butów na siebie :) Za to 35 nie ma :)

nataliaada 

Wysłany: 2004-06-18, 18:43   

Cytat:
o POWIEDZIAŁAS JOANNA he he!

tak powiedziałam Joanna , bo masz tak na imię :)

nataliaada 

Wysłany: 2004-06-18, 18:45   

ja to tylko w adidasach wyciągne ze 40 i jeszcze w butach zimowych :wink: buciki eleganckie albo letnie to 36-37 i nie więcej :lol:

Monka_tort 

Wysłany: 2004-06-18, 19:46   

Kurde ja to mam stope - giganta, po mojej mamie. 40 albo 41 :evil: . Nigdzie nie mogę znaleść rozmiaru :?

Dorota 

Wysłany: 2004-06-18, 20:21   

moj rozmiar jest rozny od 37-39 :lol:

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-18, 20:42   

Monka_tort napisał/a:
Kurde ja to mam stope - giganta, po mojej mamie. 40 albo 41 :evil: . Nigdzie nie mogę znaleść rozmiaru :?
a masz Daichmana? ja tam zawsze kupuje buty i 41 tez sa damskie:)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-18, 20:43   

nataliaada napisał/a:
Cytat:
o POWIEDZIAŁAS JOANNA he he!

tak powiedziałam Joanna , bo masz tak na imię :)
No tak:) ale sie zdziwlam bo nikt tak tu nie mowi do mnie;)

iws 

Wysłany: 2004-06-18, 22:30   

Moja noga to w sumie standard 37 w porywach do 38. Preferuję ostatnio buty sportowe lub bardziej eleganckie, ale utrzymane w podobnym stylu. Obcasów dużo nosiłam pare lat temu. Teraz kiedy dużo latam po mieście stawiam na wygodę.

Dorota 

Wysłany: 2004-06-18, 22:42   

a jaki masz model ?

Dorota 

Wysłany: 2004-06-18, 22:44   

Ja dotychczas nie zwracalam uwagi na to czy torebka pasuje do butow :) ale teraz kupilam sobie ladne biale sandalki na malym obcasie i poluje na biala torebke, w sumie to juz znalazlam teraz czekam tylko na kase :D

Monka_tort 

Wysłany: 2004-06-19, 16:12   

SAMANTA napisał/a:
Monka_tort napisał/a:
a masz Daichmana? ja tam zawsze kupuje buty i 41 tez sa damskie:)

Nie, niestety u nas nie ma Daichchmana :572: !!! A dzisiaj zauważyłam ze sandały numer 41 są już tak dla mnie "na wcisk" tzn. dobre, jeżeli tylko mi ta przeklęta stopa nie urośnie jeszcze!!! Bo przecież damska numeracja jest do 41!!!

Apsik! 

Wysłany: 2004-06-20, 10:36   

A ja mam numer stopy 40... Lubię japonki, sportowe butki, klapeczki, sandałki, wszystkie buty oprócz szpilek. Muszę mieć płaskie lub na koturnie, ale nigdy na prawdziwym obcasie, bo wtedy to się zdarzają gleby stulecia...

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-20, 14:25   

O ile wiem i mam kolezanke ze stopa 43 i jakos nosi normalne buty owszem ze szuka i szuka ale ma ok buty:)

Odpowiedz do tematu