Ja tej zimy kupiłam 4 pary butów,bo stwierdziłam,że wolę kupić tańsze,a kilka par. Ale powiem szczerze, że ani jedna droższa para ani kilka tanich się nie sprawdza.
Ja tej zimy kupiłam 4 pary butów,bo stwierdziłam,że wolę kupić tańsze,a kilka par. Ale powiem szczerze, że ani jedna droższa para ani kilka tanich się nie sprawdza.
Ja w ubiegłym roku kupiłam 2 pary bardziej szajskich, ale oczywiście masakra z tego wyszła. Teraz kupiłam jedną porządną, z solidną podeszwą nie do zdarcia, i nie żałuję. Klasyczne czarne kozaki, żeby nie było nudno trochę marszczone, z 5-centymetrowym rozcięciem z tyłu. Kupując drogie buty z myślą o tym, że posłużą mi przez dobre kilka lat, chciałam, żeby mimo wszystko były proste na wypadek, gdyby gust mi się zmienił, w przyszłości... także ja jestem baaardzo zadowolona z zakupu i już widzę, że w przyszłości będę dalej w tych butach mogła chodzić.
Do tego kupiłam sobie fajne szare koazki za kolano, już z badziewną cienką podeszwą, coby mieć mimo wszystko jakieś urozmaicenie.
Teraz poluję na jakieś fajne botki za kostkę na wiosnę, ale kurcze jakoś nic ładnego nie znalazłam!!
Chyba najlepiej mieć jedną parę porządną i drugą jakąś tańszą w razie czego i do tego zapas w postaci butów z zeszłego roku
Ja mam skórzane oficerki i sprawują się , ale właśnie w razie czego mam takie "zamszowe" kozaczki na obcasie, jakby mi np. buty przemokły czy rozwalił się zamek
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum