Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak torebki... to i buty
Autor Wiadomość
Scully 

Wysłany: 2008-08-03, 11:02   

NeynA, mojej mamie też się nic nie podoba, więc zdejmuję z wieszaka albo proszę o przymiarkę (buty), wtedy się nagle okazuje, że na mnie to coś jej się podoba :D taka metoda, ona po prostu nie umie 'zobaczyć' czegoś z półki na nodze i od razu jest na nie.

może spróbuj :)

a moda z prl wraca

thx za uznanie ;)

NeynA 

Wysłany: 2008-08-03, 12:44   

Dzisiaj pokazywałam jej znowu te buty z Daichmanie na spokojnie i chyba jej się trochę bardziej spodobały niż wtedy. Mam nadzieje, ze do września ją urobię i za sponsoruje mi chociaż połowę ceny tych butów :D
Scully napisał/a:
NeynA, mojej mamie też się nic nie podoba, więc zdejmuję z wieszaka albo proszę o przymiarkę (buty), wtedy się nagle okazuje, że na mnie to coś jej się podoba :D taka metoda, ona po prostu nie umie 'zobaczyć' czegoś z półki na nodze i od razu jest na nie.

może spróbuj :)

Spróbuję na pewno tylko muszę jeszcze te buty znaleźć w jakimś innym, mniejszym sklepie, bo boję się, że zaraz takie same buty będzie nosić pół miasta. Bo jak zobaczyłam ile już mięli tych butów na wystawie to się za głowę złapałam. Chociaż mam nadzieje, że one nie przyjmą się tak od razu do mody, i jak kupię je sobie w tym sezonie to będę Trendsetterką :D

Scully 

Wysłany: 2008-08-03, 13:13   

to pokaż koniecznie jak znajdziesz/zdobędziesz :) a obcas jaki mają?

ja to jestem trendsetterką skórzanej kurtki - od 4 lat :lol: a teraz zaczęły być modne na moją sromotę ;)

MałaMi 

Wysłany: 2008-08-03, 13:56   

NeynA napisał/a:
Dzisiaj pokazywałam jej znowu te buty z Daichmanie

chyba mówimy o tych samych.... :D
Scully napisał/a:
a teraz zaczęły być modne na moją sromotę

zażyczylam sobie gdzieś w listopadzie tamtego roku i dostałam na święta, teraz też bedę nosić a tu nagle ,must have'skorzana kurtka, pff
a w ogóle to nie wiem co będzie zimą z butami- sory że sierpień dopiero ale ja tak mam :D

Candy Killer 

Wysłany: 2008-08-04, 22:46   

Scully tez mam w planach podobne..tylko troszke bardziej podobne do tych co wczesniej pokazywalas :) z takim noskiem zadartym :)
no i Adaaa ma moje najulubiensze czerwone baleriny mmm :d
ja ostatnio nakupowalam klapek i sandalkow bo upal takii ze nie ma mowy o czymkolwiek zakrytym;) ale zdjec chwilowi nie mam ;)

yska207 

Wysłany: 2008-08-05, 22:52   

Ada skąd te czerowne :shock: były takie czarno-białe ?:shock:

adriana7 

Wysłany: 2008-08-06, 08:23   

Ysia, to są te słynne baleriny Dody, których na allegro pełno :) I włansie tam kupiłam.
Kolory to chyba zależą od sprzedającego i skąd je bierze. Widziałam całe białe, albo baaardzo delikatny róź z czarnym, granatowe były śliczne. Ten sprzedawca, gdzie ja kupowąłam teraz ma promocje jakies.

Magda87 

Wysłany: 2008-08-06, 08:47   

tylko ze niestety na Allegro maja zawyzone ceny tych butow :? dziewczyny na wizazu mowily ze zamawiajac je na amerykanskiej stronce mozna sie zmiescic razem z przesylka. ewentualnym podatkiem w kwocie 100zl i jeszcze reszta zostanie a na allegro za same buty wolaja 120zl :(
ale genialne sa, to fakt :D bardzo seksowne

adriana7 

Wysłany: 2008-08-06, 14:27   

Własnie ja najpierw patrzyłam na amerykańskie strony, ale po podliczeniu nie chciało mi się za 20 zł bawić. A tutaj widziałam i po 99,00. Marzą mi się granatowe jeszcze :D

Candy Killer 

Wysłany: 2008-08-10, 20:52   

oj granatowe tez mi sie bardzo podobaja..i zolte :D i na amerykanskiej stronie widzialam je zaa...14 $ hehe jako zena ebayu hiszpanskim nie bardzo one sa to chyba kupie z jakiegos sklepu w USA i zobaczym czy se to oplaca..ale watpie wtedy zebym jedna pare zamawiala specjalnie;)jakies wieksze zamowionko by sie zdalo :)

adriana7 

Wysłany: 2008-08-11, 09:17   

Tez włąsnie za 14 $ widziałam, bo jakaś promocja była, ale + dostawa do PL była droższa niż te buty.

Candy Killer 

Wysłany: 2008-08-11, 09:34   

fakt na jednej stronie widzialam ze z dostawa chyba ponad 50$ ale to trza poszuukac;) a noz na ebayu znajde to kupie:) a jak rozmiarowka? standardowa czy zanizona troche?

adriana7 

Wysłany: 2008-08-11, 09:44   

Nosze 35 i tutaj akurat 35 jest na mnie idealne. Do tego mam wąskie stopy i muszę powiedziec, że buty dobrze się trzymają i są wygodne.

Candy Killer 

Wysłany: 2008-08-11, 14:27   

35 :D malenstwa :) ale to dobrze ze standardowe sa to 38 bedzie pasowac na mnie bo czasem sie zdarza ze niektore zawyzaja i but mi lata;)

[ Dodano: 2008-08-13, 23:19 ]
o wlasnie a ja sobie ostatnio takie o zwykle pokupowalam...i nie zwracajcie uwagi na pazurki bo mnie na plazy sie zniszczyly a nie chcialo mi sie dzisiaj juz malowac bo chora jestem ;0aa i to biale na tatuazu to uczulenie ;/

lea88 

Wysłany: 2008-08-20, 19:30   

Ja dzis kupulam sandalki na plaskiej podeszwie z brokatowymi paseczkami z przodu i zapianane wokol kostki.
Do tego klapki japonki platynowe z cekinami
Za wszystko dalam 70 zl :D

outsiderka 

Wysłany: 2008-08-20, 19:54   

Ja już szukam butów na zimę :lol:
No i na jesień, ale k. mama mi nie chce kupić tych, co chcę :( Ale mnie wpienia taka gołosłowność.

lea88 

Wysłany: 2008-08-20, 19:57   

dzis jak bylam w sklepie to wlasnie wystawiali buty na zime juz :shock: . troche smiac mi sie chcialo, bo lato w pelni. Z reszta ostatnio buty zimowe w ogole sie nie sprzedawaly az do grudnia prawie, bo zima byla taka lekka.

gabuś 

Wysłany: 2008-08-21, 19:39   

lea88 napisał/a:
dzis jak bylam w sklepie to wlasnie wystawiali buty na zime juz :shock: . troche smiac mi sie chcialo, bo lato w pelni. Z reszta ostatnio buty zimowe w ogole sie nie sprzedawaly az do grudnia prawie, bo zima byla taka lekka.
pracowałam w obuwniczym sklepie i no fakt że to dziwne- ale tak to już jest że dla szewców okres po urlopach jest już produkcją zimówki, a gdzieś w lutym już lato robią! i kontraktacje też są z półrocznym wyprzedzeniem więc cóż zrobić :)
A ja ciągle szukam sandałków fajnych z resztek ale póki co to nic ciekawego nadal nie widzę! może w przyszłym roku się uda! :)

lea88 

Wysłany: 2008-08-21, 20:02   

rok temu kupowalam pantofle pod koniec sierpnia i wlasnei wszedzie w sklepach byly sandaly. Zawsze przed zimowa byla jeszcze kolekcja jesienna. Ja cale szczescie zdazylam ostatniego dnia, a zbieralam sie do tego sklepu pare tygodni :P

no_promises 

Wysłany: 2008-08-22, 14:33   

A mnie się podobają ostatnio emu(?), chyba dobrze pisze :lol: w New Yorkerze widzialam, nie wiem po ile nawet, ale musze sobie kupic na zime brązowe albo czarne.
Macie nową reklamę Deichmana? Te buty na ostatniej strone, kozaki, są genialne!

Odpowiedz do tematu