NeynA, mojej mamie też się nic nie podoba, więc zdejmuję z wieszaka albo proszę o przymiarkę (buty), wtedy się nagle okazuje, że na mnie to coś jej się podoba taka metoda, ona po prostu nie umie 'zobaczyć' czegoś z półki na nodze i od razu jest na nie.
może spróbuj
a moda z prl wraca
thx za uznanie
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Dzisiaj pokazywałam jej znowu te buty z Daichmanie na spokojnie i chyba jej się trochę bardziej spodobały niż wtedy. Mam nadzieje, ze do września ją urobię i za sponsoruje mi chociaż połowę ceny tych butów
Scully napisał/a:
NeynA, mojej mamie też się nic nie podoba, więc zdejmuję z wieszaka albo proszę o przymiarkę (buty), wtedy się nagle okazuje, że na mnie to coś jej się podoba taka metoda, ona po prostu nie umie 'zobaczyć' czegoś z półki na nodze i od razu jest na nie.
może spróbuj
Spróbuję na pewno tylko muszę jeszcze te buty znaleźć w jakimś innym, mniejszym sklepie, bo boję się, że zaraz takie same buty będzie nosić pół miasta. Bo jak zobaczyłam ile już mięli tych butów na wystawie to się za głowę złapałam. Chociaż mam nadzieje, że one nie przyjmą się tak od razu do mody, i jak kupię je sobie w tym sezonie to będę Trendsetterką
Dzisiaj pokazywałam jej znowu te buty z Daichmanie
chyba mówimy o tych samych....
Scully napisał/a:
a teraz zaczęły być modne na moją sromotę
zażyczylam sobie gdzieś w listopadzie tamtego roku i dostałam na święta, teraz też bedę nosić a tu nagle ,must have'skorzana kurtka, pff
a w ogóle to nie wiem co będzie zimą z butami- sory że sierpień dopiero ale ja tak mam
Scully tez mam w planach podobne..tylko troszke bardziej podobne do tych co wczesniej pokazywalas z takim noskiem zadartym
no i Adaaa ma moje najulubiensze czerwone baleriny mmm :d
ja ostatnio nakupowalam klapek i sandalkow bo upal takii ze nie ma mowy o czymkolwiek zakrytym;) ale zdjec chwilowi nie mam
Ysia, to są te słynne baleriny Dody, których na allegro pełno I włansie tam kupiłam.
Kolory to chyba zależą od sprzedającego i skąd je bierze. Widziałam całe białe, albo baaardzo delikatny róź z czarnym, granatowe były śliczne. Ten sprzedawca, gdzie ja kupowąłam teraz ma promocje jakies.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
tylko ze niestety na Allegro maja zawyzone ceny tych butow dziewczyny na wizazu mowily ze zamawiajac je na amerykanskiej stronce mozna sie zmiescic razem z przesylka. ewentualnym podatkiem w kwocie 100zl i jeszcze reszta zostanie a na allegro za same buty wolaja 120zl
ale genialne sa, to fakt bardzo seksowne
Własnie ja najpierw patrzyłam na amerykańskie strony, ale po podliczeniu nie chciało mi się za 20 zł bawić. A tutaj widziałam i po 99,00. Marzą mi się granatowe jeszcze
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
oj granatowe tez mi sie bardzo podobaja..i zolte i na amerykanskiej stronie widzialam je zaa...14 $ hehe jako zena ebayu hiszpanskim nie bardzo one sa to chyba kupie z jakiegos sklepu w USA i zobaczym czy se to oplaca..ale watpie wtedy zebym jedna pare zamawiala specjalnie;)jakies wieksze zamowionko by sie zdalo
fakt na jednej stronie widzialam ze z dostawa chyba ponad 50$ ale to trza poszuukac;) a noz na ebayu znajde to kupie:) a jak rozmiarowka? standardowa czy zanizona troche?
35 malenstwa ale to dobrze ze standardowe sa to 38 bedzie pasowac na mnie bo czasem sie zdarza ze niektore zawyzaja i but mi lata;)
[ Dodano: 2008-08-13, 23:19 ]
o wlasnie a ja sobie ostatnio takie o zwykle pokupowalam...i nie zwracajcie uwagi na pazurki bo mnie na plazy sie zniszczyly a nie chcialo mi sie dzisiaj juz malowac bo chora jestem ;0aa i to biale na tatuazu to uczulenie ;/
Ja dzis kupulam sandalki na plaskiej podeszwie z brokatowymi paseczkami z przodu i zapianane wokol kostki.
Do tego klapki japonki platynowe z cekinami
Za wszystko dalam 70 zl
dzis jak bylam w sklepie to wlasnie wystawiali buty na zime juz . troche smiac mi sie chcialo, bo lato w pelni. Z reszta ostatnio buty zimowe w ogole sie nie sprzedawaly az do grudnia prawie, bo zima byla taka lekka.
dzis jak bylam w sklepie to wlasnie wystawiali buty na zime juz . troche smiac mi sie chcialo, bo lato w pelni. Z reszta ostatnio buty zimowe w ogole sie nie sprzedawaly az do grudnia prawie, bo zima byla taka lekka.
pracowałam w obuwniczym sklepie i no fakt że to dziwne- ale tak to już jest że dla szewców okres po urlopach jest już produkcją zimówki, a gdzieś w lutym już lato robią! i kontraktacje też są z półrocznym wyprzedzeniem więc cóż zrobić
A ja ciągle szukam sandałków fajnych z resztek ale póki co to nic ciekawego nadal nie widzę! może w przyszłym roku się uda!
rok temu kupowalam pantofle pod koniec sierpnia i wlasnei wszedzie w sklepach byly sandaly. Zawsze przed zimowa byla jeszcze kolekcja jesienna. Ja cale szczescie zdazylam ostatniego dnia, a zbieralam sie do tego sklepu pare tygodni
Wysłany: 2008-08-22, 14:33
A mnie się podobają ostatnio emu(?), chyba dobrze pisze w New Yorkerze widzialam, nie wiem po ile nawet, ale musze sobie kupic na zime brązowe albo czarne.
Macie nową reklamę Deichmana? Te buty na ostatniej strone, kozaki, są genialne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum