Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak torebki... to i buty
Autor Wiadomość
rajzerek 

Wysłany: 2004-07-06, 16:38   

Na coś się przydały :)

iws 

Wysłany: 2004-07-07, 17:45   

przydały, przydały...

rajzerek 

Wysłany: 2004-07-07, 17:49   

:)

iws 

Wysłany: 2004-07-08, 09:43   

Sprawdziłaś? Istnieje ten sklep na tej ulicy? :)

iws 

Wysłany: 2004-10-01, 10:46   

Na ten sezon:

Ciepłe i wygodne! Klasyczne i ekstrawaganckie. Najmodniejsze buty mają zaokrąglone noski - co Wy na to?
Jak przy torebkach - kolory kontrastowe plus wiele ozdób: kokardek, sprzączek czy lamówek.

SAMANTA 

Wysłany: 2004-10-01, 14:59   

Mi te okragle czubki sie nie podobaja wciaz mi sie podobaja szpice:-)

Dorota 

Wysłany: 2004-10-01, 20:05   

A mi właśnie bardzo podobają się zaokrąglone noski, znudziły mi się szpice :p

SAMANTA 

Wysłany: 2004-10-02, 11:09   

Mi sie kojarza z baletem:-)

Dorota 

Wysłany: 2004-10-02, 15:05   

Hihi :D

adriana7 

Wysłany: 2004-10-02, 16:35   

Żeby być stale modnym proponuję zaopatrzyć się w parę butów ze szpicem, parę z zaokrąglonymi noskami i jedna para ze szpicami tzw ściętymi :D I będą takie na zmianę w zalezności od panującej mody :)
A co ja na najnowsze trendy ? Hmmm będe niemodna :D , mam buty z noskami i na razie nie kupuje innych :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-10-02, 17:12   

ja tam nie podarzam za moda kupuje co mi sie podoba:-)

adriana7 

Wysłany: 2004-10-02, 18:16   

A ja kupuje to, co akurat jest na mnie dobre rozmiarowo I ostatnio to były własnie buty z noskiem, ale się ciesze, bo to ocieplane kozaczki, dobrze trzymają nogę i wygodnie (o dziwo!! ) mi sie w nich chodzi.

nataliaada 

Wysłany: 2004-10-09, 17:56   

Ja dziś sobie kupiłam 3 pary bucików.
Pierwsze to pantofle czarne , na obcasie , proste z jakąś skromną ozdobą na boku.
Są eleganckie i takie uniwersalne, jesienne.
Drugie to takie fajne buciczki wiązane beżowawe lekko wycierane , bardzo lekkie , jesienne a i na wiosnę się nadadzą.
A trzecie najpiękniejsze :D to coś takiego jak kozaczki tylko do pół łydki , kremowe , wycierane lekko , wiązane . Bardzo dziewczęce :lol:

Malinka :p 

Wysłany: 2004-10-09, 20:50   

A ja nie umiem, nie lubie i nie będe chodzić w butach na obcasach, koturnach czy w szpilkach... Nic z tych rzeczy!!! Dla mnie wiosna, lato, jesień i zima to idealne pory na noszenie adidaskoof. W niczym innym nie wyjde z domu, chyba że wyrzucić śmieci w moich pluszowych kapciach zimowych co wyglądają jak stopy niedźwiedzia :D oooojjjjjj koffam je :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:

adriana7 

Wysłany: 2004-10-10, 14:01   

Nati fajnie masz! :) Boże ja nie pamiętam kiedy taka zdowolona byłam z zakupu butów :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-10-10, 18:39   

Malinka :p napisał/a:
A ja nie umiem, nie lubie i nie będe chodzić w butach na obcasach, koturnach czy w szpilkach... Nic z tych rzeczy!!! Dla mnie wiosna, lato, jesień i zima to idealne pory na noszenie adidaskoof. W niczym innym nie wyjde z domu, chyba że wyrzucić śmieci w moich pluszowych kapciach zimowych co wyglądają jak stopy niedźwiedzia :D oooojjjjjj koffam je :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Masz tylko adidaski? A co ubierasz na jakies okazje gdzie sutuacja wymaga elegancji?

adriana7 

Wysłany: 2004-10-10, 19:13   

Ja mam problemy z butami, nie tylko jeśli chodzi o kupno, ale także kiedy je założe. Mam jakieś wrażliwe stopy i albo są wiecznie obtarte, albo jesli mam buty na obcasie, odbite podbicie - wiecie pewnie o co chodzi :) Wracam do domu z bąblami i leczę się tydzień. Dlatego tak jak Malinka, kocham adidaski, tzn ja mam akurat Nike ;) Ale jesli wymaga tego okazja, to oczywiście, że zakładam buty na obcasie, albo inne eleganckie i robię dobrą minę do złej gry :) Teraz zaopatrzyłam się w te Party Feets. A obecnie leczę stopy po wtorkowym wyjściu w eleganckich butach :572:

Malinka :p 

Wysłany: 2004-10-10, 19:57   

SAMANTA napisał/a:
Malinka :p napisał/a:
Masz tylko adidaski? A co ubierasz na jakies okazje gdzie sutuacja wymaga elegancji?
Nie bywam na jakiś przyjęciach ani super uroczystościach... Ostatnio byłam na ślubie ciotki i włożyłam buty które kupiła mi starsza < na obcasie> myślałąm że umre ze wstydu... łaziłam jak na szczudłach po pół godz. wesela włożyłam moje kochane czerwone Pumy do kiecki i gorsetu... może niewyglądałąm elegancko ale chociaż wytrzymałam do rana i było mi wygodnie... Wychodze z założenia że buty maja być wygodne i takie kupuje... Na studnioofce myślę że bedzie podobnie... 10 min na obcasie a potem albo na boso albo adasie:]

SAMANTA 

Wysłany: 2004-10-11, 19:23   

he he no chyba ze ;)

outsiderka 

Wysłany: 2007-01-09, 14:14   

Ja zimą chodzę w brązowych, ciężkich traperach, które uwielbiam :D Latem to albo standardowe sandały rzymianki bez cekinków i innych tandetek, a w jesień i wiosnę to zazwyczaj trampki :) Nie mam ani jednej pary eleganckich butów.

Odpowiedz do tematu