Ciepłe i wygodne! Klasyczne i ekstrawaganckie. Najmodniejsze buty mają zaokrąglone noski - co Wy na to?
Jak przy torebkach - kolory kontrastowe plus wiele ozdób: kokardek, sprzączek czy lamówek.
Żeby być stale modnym proponuję zaopatrzyć się w parę butów ze szpicem, parę z zaokrąglonymi noskami i jedna para ze szpicami tzw ściętymi I będą takie na zmianę w zalezności od panującej mody
A co ja na najnowsze trendy ? Hmmm będe niemodna , mam buty z noskami i na razie nie kupuje innych
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
A ja kupuje to, co akurat jest na mnie dobre rozmiarowo I ostatnio to były własnie buty z noskiem, ale się ciesze, bo to ocieplane kozaczki, dobrze trzymają nogę i wygodnie (o dziwo!! ) mi sie w nich chodzi.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja dziś sobie kupiłam 3 pary bucików.
Pierwsze to pantofle czarne , na obcasie , proste z jakąś skromną ozdobą na boku.
Są eleganckie i takie uniwersalne, jesienne.
Drugie to takie fajne buciczki wiązane beżowawe lekko wycierane , bardzo lekkie , jesienne a i na wiosnę się nadadzą.
A trzecie najpiękniejsze to coś takiego jak kozaczki tylko do pół łydki , kremowe , wycierane lekko , wiązane . Bardzo dziewczęce
A ja nie umiem, nie lubie i nie będe chodzić w butach na obcasach, koturnach czy w szpilkach... Nic z tych rzeczy!!! Dla mnie wiosna, lato, jesień i zima to idealne pory na noszenie adidaskoof. W niczym innym nie wyjde z domu, chyba że wyrzucić śmieci w moich pluszowych kapciach zimowych co wyglądają jak stopy niedźwiedzia oooojjjjjj koffam je
A ja nie umiem, nie lubie i nie będe chodzić w butach na obcasach, koturnach czy w szpilkach... Nic z tych rzeczy!!! Dla mnie wiosna, lato, jesień i zima to idealne pory na noszenie adidaskoof. W niczym innym nie wyjde z domu, chyba że wyrzucić śmieci w moich pluszowych kapciach zimowych co wyglądają jak stopy niedźwiedzia oooojjjjjj koffam je
Masz tylko adidaski? A co ubierasz na jakies okazje gdzie sutuacja wymaga elegancji?
Ja mam problemy z butami, nie tylko jeśli chodzi o kupno, ale także kiedy je założe. Mam jakieś wrażliwe stopy i albo są wiecznie obtarte, albo jesli mam buty na obcasie, odbite podbicie - wiecie pewnie o co chodzi Wracam do domu z bąblami i leczę się tydzień. Dlatego tak jak Malinka, kocham adidaski, tzn ja mam akurat Nike Ale jesli wymaga tego okazja, to oczywiście, że zakładam buty na obcasie, albo inne eleganckie i robię dobrą minę do złej gry Teraz zaopatrzyłam się w te Party Feets. A obecnie leczę stopy po wtorkowym wyjściu w eleganckich butach
Masz tylko adidaski? A co ubierasz na jakies okazje gdzie sutuacja wymaga elegancji?
Nie bywam na jakiś przyjęciach ani uroczystościach... Ostatnio byłam na ślubie ciotki i włożyłam buty które kupiła mi starsza < na obcasie> myślałąm że umre ze wstydu... łaziłam jak na szczudłach po pół godz. wesela włożyłam moje kochane czerwone Pumy do kiecki i gorsetu... może niewyglądałąm elegancko ale chociaż wytrzymałam do rana i było mi wygodnie... Wychodze z założenia że buty maja być wygodne i takie kupuje... Na studnioofce myślę że bedzie podobnie... 10 min na obcasie a potem albo na boso albo adasie:]
Ja zimą chodzę w brązowych, ciężkich traperach, które uwielbiam Latem to albo standardowe sandały rzymianki bez cekinków i innych tandetek, a w jesień i wiosnę to zazwyczaj trampki Nie mam ani jednej pary eleganckich butów.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum