Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nakrycia głowy
Autor Wiadomość
tenebra 

Wysłany: 2006-08-15, 20:42   Nakrycia głowy

jakie macie? dużo, mało? czy często nosicie? czy tylko w zimę, może też w lato a może wogóle? jakie preferujecie a jakie byście chciały sobie kupić?

ja od jakiegoś czasu poluję na czarny kapelusz nazywany przeze mnie Jackson ( :P ) cos takiego jakby do garniaka no ale tez nie do końca :P widziałam nawet w tamtym roku, przymierzałam i był suuper ale nie miałam kasy i pupa... :(

ooo coś takiego:

a teraz mi się zachciało takiej czapki jakby bejsbolówki ale baz daszka :P wiecie może czy ma ona jakąś konkretna nazwę?

no i podstawowe pytanie... czy wiedzie gdzie ja moge sobie kupić właśnie ten kapelusz i czapkę?

[ Dodano: 2006-08-15, 20:43 ]
aaa ale się uhahałam :D nie wiedziałam że słowo d.upa zamienia się automatycznie na pupa :D :D :D

(\.../)
(O.o)
(> <)

teasty 

Wysłany: 2006-08-15, 21:14   

Ja nie lubie nosic nakrycia glowy bo pozniej mam przy glowie przyklapniete a reszta napuszona od wilogci itp. Zima nosze kaszkiet , ale neistety na czole odbija mi sie gumka od niego- it ak zle i tak niedobrze....

Cleo80 

Wysłany: 2006-08-15, 21:20   

Ja noszę tylko zimą czapę. Kiedyś miałam manię na punkcie wszelkiego rodzaju chustek , do każdego ubioru inny kolor.

bejbe 

Wysłany: 2006-08-15, 22:00   

Takie kapelusze to kiedyś w H&M były. Pewnie najróżniejsze nakrycia głowy się pojawią przy kolekcjach jesiennych w sklepach. Dobry kapelusz nie jest zły :) Ja lubie czasami nałożyć czapkę z daszkiem(szczególnie jak się nie uczesałam za bardzo),w zime kaszkiet. Kiedyś też namiętnie nosiłam sam daszek.

Paulette 

Wysłany: 2006-08-15, 22:02   

Ja tylko zimą noszę czapę żeby nie zmarznąć.. a poza tym nie noszę bo mi nie do twarzy w nakryciach głowy jakoś...

A taką czapkę można chyba w sklepach sportowych kupić.. nieźle wyglądają w nich laski do których pasuje taka czapka (bo do mnie nie :? ) A kapelusz to nie ma pojęcia..

tenebra 

Wysłany: 2006-08-15, 22:06   

właśnie jak byłam w wawie to przeszlam po wszystkich sportowych i nie tylko i szukaąłm ale nie było (buuu) a co do tego czy kapelusz czy czapka pasuje to musze powiedziec że byłam świecie przekonana że w czymkolwiek na głowie wyglądam jak debil, dopóki nie przymierzyłam odpowiedniego fasony - właśnie tego kapelusza... :) i może to głupio zabrzmi ale wyglądałam naprawdę dobrze :D a wcześniej od tego typu spraw uciekałam jak najdalej :D

kapelusz był wcześniej w H&M ale to już jakiś czas teu (teraz nie ma) nawet to zdjęcie jest z 'gazetki' H&M :) kurczaczek no!!!! ja go chcęęęęęę!!!!

(\.../)
(O.o)
(> <)

Reichea 

Wysłany: 2006-08-16, 00:38   

ja też nosze tylko czapki zimą - zwykle jest to czarny beret. Nie lubie tych pomponiastych wydziwianych czapek.. A co do kapeluszy to wygladam w nich chyba fajnie (przymierzalam kilka), ale jakoś chodzenie w kapeluszu po ulicy wydaje mi sie... nie wiem.. jakies takie dziwne..
Aaa mam jeszcze czapeczke NIKE biala, której uzywam w lecie kiedy się opalam itp.

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-16, 00:40   

Ja czasem latem tirówki :D (czapki z duzymi daszkami) ;)
Zimą czapki nie nosze bo mam zarąbistą kurtkę na zimę ;) Z WIELKIM kapturem od środka
podszytym "misiem" ;)

Ruda88 

Wysłany: 2006-08-16, 09:32   

A ja bede mieć patrolówke :) już zamówiłam,może dzisiaj bedzie a może jutro:) Zieloną.
A ogólnie wogóle nic na głowie nie nosze prócz włosów :P

tenebra,też sie "uhahałam" z tej 'pupy' :P

Pyma 

Wysłany: 2006-08-16, 10:02   

Generalnie nie lubie czapek, nawet zima. Nosze wtedy kaptury, bo moje wlosy po straciu z czapka wygladają koszmarnie. Jedynie jak jade gdzies w gory, to biore ze soba czapke sportową, bo wtedy bez niej ani rusz.

Kiedyś nosiłam ciagłe czapkę z daszkiem. Miałam taką swoją ulubioną, ale toś mi gdzieś ją ukradł i tak się skończyła moja miłośc do bejsbolówek.

lexi 

Wysłany: 2006-08-16, 10:32   

bejbe napisał/a:
Ja lubie czasami nałożyć czapkę z daszkiem(szczególnie jak się nie uczesałam za bardzo),

Ja też :D Mam taką zieloną. Dałam za nią kupe kasy i jest to moj znak rozpoznawczy.
Marzy mi sie fajna chusta ale jakoś głupio w nich wyglądam. A na wielkie mrozy nosze wełnianą czapke wydzierganą przez mamusie :) Ale w tym sezonie trzeba bedzie czymć nowym zaskoczyć ludzi...

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-08-16, 15:12   

Moesha napisał/a:

Fajna nazwa... :lol:
28.09.09r. -> STUDIA -> ???

k81_81 

Wysłany: 2006-08-16, 16:45   

Ja tez zima tylko nosze czapke,latem tylko na plazy ,bo niemoge za bardzo opalac twarzy.A ta nazwa(tirowka) rzeczywiscie fajna!. :grin:

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-18, 13:47   

mamm napisał/a:
Moesha napisał/a:

Fajna nazwa... :lol:

ehh no nie moja wina,że one sie tak nazywają :P

monia1990panna 

Wysłany: 2006-08-19, 17:01   

Ja noszę opaski...cały rok...kocham je :D ...czapek niee noszę w ogóle!! :grin:

no_promises 

Wysłany: 2006-08-21, 00:27   

J równiez kocham opaski, aktualnie mam hopsla da punkcie grubych plastikowych. Kupuje w H&M :D

monia1990panna 

Wysłany: 2006-08-21, 01:23   

Ja kupuje grubuści ok 3-4cm tylko materiałowe (ja niee przepadam za plastikami, w kwiatki, gładkie i w ogóle w różne wzorki...:D

Paulette 

Wysłany: 2006-08-21, 12:30   

monia1990panna napisał/a:
Ja kupuje grubuści ok 3-4cm tylko materiałowe (ja niee przepadam za plastikami, w kwiatki, gładkie i w ogóle w różne wzorki...:D

Masz na myśli takie marszczone z przodu :??

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-21, 15:05   

a nie bolą Was głowy od tych opasek ?? ;) (chodzi o te plastikowe) ;)
Tirówki: :D Von Dutch

[ Dodano: 2006-08-21, 15:23 ]

monia1990panna 

Wysłany: 2006-08-21, 16:12   

Paulette, mam na myśli najzwyklejsze opaski materiałowe na świecie, bez żadnych marszczeń :D :P P

Odpowiedz do tematu