w tamtym roku szkolnym ksiązki nosiłam w duużej czarnej torbie,z grubym paskiem...mieściłam w niej dokładnie wszystko i bardzo ją lubię..ale kręgosłup nie więc w tym roku przerzuciłam się na plecak....zwykły,również duzy,czarno-beżowy.....zobaczymy jak się będzie sprawował...
a ja sobie kupialm na ten rok szkoly jedna torbe na ramie dosc pakowna ale pasek jest krotki jest bezowa
oraz kupialm sobie plecak jak mam wiecej lekcji czasem po 8 plus jeszcze fakultety dochodza w tym roku to potrzebuje wygodnych
marinka
Wysłany: 2006-08-14, 00:01
Cytat:
Ja mam taką na długim pasku z Diverse`a ... ale myślę o zakupie czegoś ładniejszego.. na krótkim pasku..
Paulette, a jaki masz kolor:>? Bo ja mam właśnie na długim pasku, różową
(delikatny, jasny róż) z Diverse...
Ja mam dużą torbę Diverse brązowo-zieloną, na długim pasku, mam też 2 torby z House'a, jedną z adidasa i jeszcze kilka z mniej znanych firm, ale na punkcie toreb i torebek to mam bzika...
Ja mam taką na długim pasku z Diverse`a ... ale myślę o zakupie czegoś ładniejszego.. na krótkim pasku..
Paulette, a jaki masz kolor:>? Bo ja mam właśnie na długim pasku, różową
(delikatny, jasny róż) z Diverse...
Ja mam czarną (wiem.. mało oryginalnie ale lubię jak torba jest w kolorze butów..)
Apsik! napisał/a:
Ja mam dużą torbę Diverse brązowo-zieloną, na długim pasku, mam też 2 torby z House'a, jedną z adidasa i jeszcze kilka z mniej znanych firm, ale na punkcie toreb i torebek to mam bzika...
To dużo... ja mam jeszcze taką starą z mrówki ale jej nie noszę..
Sweet_Nuka napisał/a:
mnie od torby bolaly plecy i ramie, wiec mam plecak
A ja to zazwyczaj z rzeczy 'szkolnych' noszę tylko jeden notatnik i tam zapisauję rzeczy z wszystkich wykładów Więc ciężko nie mam..
ja też nosze jeden zeszyt A4 (taki na kołowrotku, zeby latwo sie wyrywało kartki) i potem wsadzam do róznych teczek (1 teczka - jeden przedmiot) no i czasem nosze tez ksiazki do języków, a te są niestety cięzkie...
Ja mam plecak, który noszę, jest bardziej pakowny niż torba, szczególnie kiedy miałam wuef, a nie cierpie nosić dodatkowych reklamówek w rękach. Torbe też mam; i czasem choć rzadko nosze do szkoły jak mam mało lekcji i lżejsze książki; niemarkową zwykłą taką w kolorze beżowym z czarnym paskiem
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ha a ja ostatnio nabyłam torbe z h&m za 5 euro (przecena przeceny) taką aaaj beżowa z wzorkami (po środku czaszka , ale ją zauważyłam dopiero po kilku noszeniach) ma kilka ćwieków duuuża , krótkie paski
Mi niestety szkodzi noszenie toreb, a szkoda bo wczoraj będąc na zakupach widziałam cudną torbę w Vertusie... Ale była boska, nie wiem czy sobie nie kupie takiej chociaż na wycieczki...
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-15, 00:48
Moją ukochaną torbą książkowo zeszytową jest torba Von Dutch taka duża czarna do ręki, jak znajdę zdjecie to wkleję (uwielbiam też
czapki-tirówki tej firmy )
o właśnie , dzieki ze mi o czapkach przypomniałaś wiecie może gdzie moge kupić takie te .... (kurde ale dziury ) wiecie napewno te bardziej zabudowane w hawajskie kwiatki ? szukałam na allegro ale nie znalazłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum