Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Torba na książki..
Autor Wiadomość
Paulette 

Wysłany: 2006-08-13, 21:42   Torba na książki..

Ja mam taką na długim pasku z Diverse`a ... ale myślę o zakupie czegoś ładniejszego.. na krótkim pasku..

Jakie macie torby do szkoły.. :??

Reichea 

Wysłany: 2006-08-13, 21:51   

ja mam czarną torebkę, taką z normalnej długości paskiem, do której mieszczą się zeszyty A4.

Aga_B 

Wysłany: 2006-08-13, 22:08   

Ja mam czarną torbę 'najacza' z czarno-błękitnymi paskami(tzn.uszami); wewnętrzna strona torby także jest błękitna. Uwielbiam ją!

sheila 

Wysłany: 2006-08-13, 22:10   

w tamtym roku szkolnym ksiązki nosiłam w duużej czarnej torbie,z grubym paskiem...mieściłam w niej dokładnie wszystko i bardzo ją lubię..ale kręgosłup nie :/ więc w tym roku przerzuciłam się na plecak....zwykły,również duzy,czarno-beżowy.....zobaczymy jak się będzie sprawował...

anecia 

Wysłany: 2006-08-13, 22:17   

a ja sobie kupialm na ten rok szkoly jedna torbe na ramie dosc pakowna ale pasek jest krotki jest bezowa :)
oraz kupialm sobie plecak jak mam wiecej lekcji czasem po 8 plus jeszcze fakultety dochodza w tym roku to potrzebuje wygodnych :)

marinka 

Wysłany: 2006-08-14, 00:01   

Cytat:
Ja mam taką na długim pasku z Diverse`a ... ale myślę o zakupie czegoś ładniejszego.. na krótkim pasku..

Paulette
, a jaki masz kolor:>? Bo ja mam właśnie na długim pasku, różową
(delikatny, jasny róż) z Diverse...

no_promises 

Wysłany: 2006-08-14, 00:17   

Kupiłam plecak ale i tak będe nosic torbe pewnie :D

Sweet_Nuka
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-14, 08:45   

mnie od torby bolaly plecy i ramie, wiec mam plecak

Apsik! 

Wysłany: 2006-08-14, 10:56   

Ja mam dużą torbę Diverse brązowo-zieloną, na długim pasku, mam też 2 torby z House'a, jedną z adidasa i jeszcze kilka z mniej znanych firm, ale na punkcie toreb i torebek to mam bzika...

Paulette 

Wysłany: 2006-08-14, 11:29   

marinka napisał/a:
Cytat:

Paulette
, a jaki masz kolor:>? Bo ja mam właśnie na długim pasku, różową
(delikatny, jasny róż) z Diverse...

Ja mam czarną :D (wiem.. mało oryginalnie :) ale lubię jak torba jest w kolorze butów..)

Apsik! napisał/a:
Ja mam dużą torbę Diverse brązowo-zieloną, na długim pasku, mam też 2 torby z House'a, jedną z adidasa i jeszcze kilka z mniej znanych firm, ale na punkcie toreb i torebek to mam bzika...

To dużo... :shock: ja mam jeszcze taką starą z mrówki ale jej nie noszę..

Sweet_Nuka napisał/a:
mnie od torby bolaly plecy i ramie, wiec mam plecak

A ja to zazwyczaj z rzeczy 'szkolnych' noszę tylko jeden notatnik i tam zapisauję rzeczy z wszystkich wykładów :) Więc ciężko nie mam..

Pyma 

Wysłany: 2006-08-14, 12:13   

Ja stwierdzilam, ze nie bede nosic iles tam zeszytow czy ksiazek. Przychodzilam na zajecia z kilkoma kartkami, te zawsze miescily sie w malej torebce.

Reichea 

Wysłany: 2006-08-14, 13:51   

ja też nosze jeden zeszyt A4 (taki na kołowrotku, zeby latwo sie wyrywało kartki) i potem wsadzam do róznych teczek (1 teczka - jeden przedmiot) no i czasem nosze tez ksiazki do języków, a te są niestety cięzkie...

marinka 

Wysłany: 2006-08-14, 13:55   

Paulette napisał/a:
Ja mam czarną (wiem.. mało oryginalnie ale lubię jak torba jest w kolorze butów..)

Dlaczego mało oryginalne? Ja lubię czarne rzeczy:) Różową torbę dostałam od mamy:P

Pyma 

Wysłany: 2006-08-14, 13:55   

Reichea napisał/a:
no i czasem nosze tez ksiazki do języków, a te są niestety cięzkie...

I strasznie wielkie, nigdy mi sie nie chcialy zmiescic do torebki

Agnes 

Wysłany: 2006-08-14, 18:28   

Ja mam plecak, który noszę, jest bardziej pakowny niż torba, szczególnie kiedy miałam wuef, a nie cierpie nosić dodatkowych reklamówek w rękach. Torbe też mam; i czasem choć rzadko nosze do szkoły jak mam mało lekcji i lżejsze książki; niemarkową zwykłą taką w kolorze beżowym z czarnym paskiem :)

3lk4 

Wysłany: 2006-08-14, 18:37   

Ha :D a ja ostatnio nabyłam torbe z h&m za 5 euro (przecena przeceny) taką aaaj :D beżowa z wzorkami (po środku czaszka , ale ją zauważyłam dopiero po kilku noszeniach) :p ma kilka ćwieków duuuża , krótkie paski

Imka 

Wysłany: 2006-08-14, 18:49   

Mi niestety szkodzi noszenie toreb, a szkoda bo wczoraj będąc na zakupach widziałam cudną torbę w Vertusie... Ale była boska, nie wiem czy sobie nie kupie takiej chociaż na wycieczki...

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-15, 00:48   

Moją ukochaną torbą książkowo zeszytową jest torba Von Dutch :064: taka duża czarna do ręki, jak znajdę zdjecie to wkleję :) (uwielbiam też
czapki-tirówki tej firmy :D ) :064:

3lk4 

Wysłany: 2006-08-15, 12:45   

o właśnie , dzieki ze mi o czapkach przypomniałaś :P wiecie może gdzie moge kupić takie te .... (kurde ale dziury :P ) wiecie napewno :P te bardziej zabudowane :P w hawajskie kwiatki ? szukałam na allegro ale nie znalazłam :(

MartynaSOAD 

Wysłany: 2006-08-23, 16:24   

Przez wiekszosc roku szkol nosze plecak - mam taki swietny duzy jiggi (skejtowska firma ale i tak fajny) A od czasu do czasu jakas torba bna ramie... :gitara:

Odpowiedz do tematu