Pati:D, pamietaj tez zeby nie brac wszystkeigo znowu tak strasznie na powaznie.. nie ze wszystkiego musisz miec 5! Jak cos cie mniej interesuje to sobie troche poluzuj.. Ja np. pamietam, ze zawsze w piatki gdzies sobie wychodzilam ze znajomymi, zeby wszystko odreagowac (teraz tez tak robie).. W piatek nie ma mozliwosci zebym sie uczyla itp. Musisz sobie zrobic jeden dzien/popoludnie tylko dla siebie bo inaczej zwariujesz:) ale wierz mi jak skonczysz te szkole to juz nic nie bedzie dla Ciebie straszne...
Próbuje rezerwowac dla siebie piątek i sobote. Nie biore wszytskiego na poważnie ale jest mi ciężko nawet dostac 3. W pierwszej klasie było łatwiej ale tylko odrobinę.... Moge sie matmą pochwalic.. To mój konik, mam same 5 i 6. Lubie sie uczyc i to w sumie poświecam na nią najwięcej czasu, ponieważ chce zdawac matme na maturze. Moja sytuacja z fizyki to jak narazie 4,1,1. Tyle że baba ma system punktowy i dopiero od 50% jest 2. To nie normalne... Ale nie moge sie zalamywac bo szkoła to też nie wsyztsko i nie każdy jest dobry z każdego przedmiotu. Mam nadzieję że inni to zrozumieją. Ja wiem że z fizyką będzie ciężko bo już pot ylu próbach nauczenia sie czegoś moge powiedziec że nic nieumiem i nie będę umiała... Trochę się tego wstydze przed samą sobą. Mam starsznego doła przez to wszytsko choc ani rodzice ani nikt iny nie ma do mnie pretesji o nic ale ja już tak mam że każde niepowodzenie ciężko znosze. W ogóle zawzse się łatwo dołuje, to przez mój pesymizm i brak pewności siebie.
Pati:D, na studiach to czesto od 60% jest 3.0 (a to jest pierwsza pozytywna ocena bo 2.0 to jest pala)... wiec dla mnei to norma:)
A jesli chodzi o te fizyke, to moze popros jakas kolezanke czy kolege zeby ci to wytlumaczyli, pokazali jak sie zadania robi... ja tez bardzo nie lubilam fizyki, ale kumpela z lawki mi duzo rzeczy tlumaczyla, robilysmy razem zadania i jakos sie wszystko udalo zaliczyć!
lubię torby na długim pasku, mam takączarną z czerwoną gwiazdką, naszywkami i brelokiem,
qpiłam ją w Niemczech i jestem z niej zadowolona, bo jest dość pojemna i z dobrego materiału uszyta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum