ale sobie zajebiste spodnie kupilam, ale jak siadam to mi cala dupe widac" i usiadla pupa do wszystkich facetow
hahahah wyobrażam sobie ten widok
_________________ mam zólte zęby
aniusia
Wysłany: 2008-08-24, 13:15
zakochałam się w takim komplecie... podobny, tylko szary,miała w jednym odcinku Dr.Housa Cameron- już na niej mi się spodobał. na allegro jest tylko rozmiar XL...
podobny, tylko szary,miała w jednym odcinku Dr.Housa Cameron- już na niej mi się spodobał.
pamietam! też zwróciłam na niego uwagę, fajnie sie na niej prezentował . Osobiście szary bardziej podoba mi sie od czarnego.
aniusia
Wysłany: 2008-08-24, 15:58
w ogóle te spodnie na niej tak fajnie wyglądały, były takie dopasowane, a nie za szerokie... mnie również się szary bardziej podobał. niestety mi to się chyba nie uda czegoś takiego znaleźć.
o a ja dzis znalazłam spodnie które nie schodzą jak się wystawiam i nie widac mi pół tyłka. co prawda nie jest to jeans,ale taki czarny materiał,ale nogawka prosta więc nie jest źle.no a co do kompletu to na kimś może ładnie wyglądać-ja bym sie czuła zbyt elegancko.
Moja babcia sie nie zna na cenach. Chodza do niej domokrazcy i raz kupila kurtke za 100zl, ktora na bazarze byla po 50 <hahaha> Nie moglam z tego, ale tak to jest, jak sie czlowiek izoluje od swiata i nie wie, jakie sa ceny.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
aniusia
Wysłany: 2008-08-29, 17:23
to moja babcia na odwrót. wszystko jest dla niej za drogie te sweterki mnie osobiście się nie podobają, a ceny nie są wygórowane, ale trzeba wziąć pod uwagę jeszcze przesyłkę
Co jak co ale ja się na cenach znam Tak z allegro. W sam raz na zimę, bo w takich bardzo cieplutko ale 2 razem+ przesyłka, która od 1 lipca podrożała to wychodzi ok.100zł. Dużo.
Ten krótszy powinien kosztować góra 34zł z racji że to takie bolerko a więc mniej materiału.
ja pod koniec września kupię sobie jakieś botki, tylko nie wiem, czy czarne, czy bordowe.
na razie jest mało fasonów, bo jeszcze kolekcje letnie w sklepach widzę.
szczerze mowiac to gdybym miala kupowac to wysylkowo nie widzac tego to tez byloby to dla mnie drogie, bo niewiadomo czy to nie jakis szajs, no ale jak jestem w sklepie, widze cos pieknego to nawet duzo wieccej bym dala i drogo by mi sie nie wydawalo bo za jakosc trzeba placic i warto bo takie ciuszki ma sie na dluugo.
Dziewczyny mam prośbę, możecie ocenić jak w tym wyglądam? Zdjęcie robione na szybkiego Mama kupiła ten płaszcz jakieś 3-4 lata temu ale nałożyłam go tylko jeden raz. Poprostu nienawidzę poduszek, małych, dużych bez różnicy Czuję się jakbym wyglądała jak Schwarzenegger
Można w tym wyjść?
hmm mysle ze jak jest zapiety to o wiele lepiej wyglada nie wiem czemu ale czegos mi tu brakuje. jest jakos tak za jasno (moze przez biale spodnie). fajnie by wygladal np z brązowym szalikiem albo paskiem
fajnie by wygladal np z brązowym szalikiem albo paskiem
Też tak myślę
A ja poszukuję kurtki na jesień , lekko ocieplanej z paskiem lub dopasowanej w talii , takiej nie za krótkiej i nic nie mogę fajnego znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum