hmm mysle ze jak jest zapiety to o wiele lepiej wyglada nie wiem czemu ale czegos mi tu brakuje. jest jakos tak za jasno (moze przez biale spodnie). fajnie by wygladal np z brązowym szalikiem albo paskiem
Szaliki to mam więc z dodatkami problemu nie będzie Mam takie fajne cieniowane kolory, do tego brązowe kozaki, bo chyba adidasy to już nie pasują
Mam czarny, krótszy płaszczyk i do niego adidasy jak najbardziej pasują ale ten biały to już zbyt elegancki
a tak to tylko o płaszcz mi chodziło, hehe spodnie to stare, powyciągane rybaczki
No Edzia ten plaszczyk to niezla francja-elegancja, jak zalozysz jakies powazne kozaki to pasuje. ale ja tam wole mniej zobowiazujace rzeczy na Tobie wyglada ok.
a mi się jakos ostatnio zamarzyly czarne reeboki do kostek...ale drogie są,cos ok 200zl
Ja muszę kupić nowe jeansy (myślałam teraz o Jukonie, lubię kupować z każdej firmy spodnie), adidasy, bluza zakładana przez głowę. Poza tym na zimę miękkie rękawiczki i czapka, ale to jeszcze dużo czasu:)
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Te buty co Poison86, wkleiłaś są boskie
Ja aktualnie oszczędzam kasę ale na jesień przydałoby mi się parę fajnych sweterków i bluzek z długim rękawem
w tym kolorze mam taką zieloną ale żółta tez by się przydała
może ten sweterek nie wygląda za ciekawie jednak gdy się go nałoży efekt może być na prawdę fajny i jakaś bluza
no to takie mam marzenia z pimkie, jak skołuje kasę idę na zakupy
aniusia
Wysłany: 2009-08-14, 16:07
anecia, śliczne te bluzy... wstyd przyznać, ale pierwszy raz słyszę o "pimkie" ale już sprawdziłam gdzie mają sklepy heh
tak dziś przeglądając pewien serwis aukcyjny ...
tylko nie wiem czy warto wydać te 6 dych na "kota w worku" ;(
ja bym chciała kupić body "koszulowe", widziałyście może gdzieś takie? chciałabym nosić koszulę wpuszczoną w spodnie, ale taka zwyczajna wyłazi i nieładnie wygląda... ew.nie koszulowe tylko jakieś takie ładne wyglądające jak zwykła bluzka...
a poza ty to ile ja bym rzeczy nie chciała niestety do zimy raczej zakupów robić nie będę miała za co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum