Ta modelka z 7 i 9 zdjęcia za niedługo będzie mi z lodówki wyskakiwać;). Jest na zjęciach do wielu aukcji, szczególnie sukienek. Figurkę ma niezłą a jej twarz mi się nie podoba.
marinka
Wysłany: 2006-10-25, 18:39
Cleo80 napisał/a:
Ta modelka z 7 i 9 zdjęcia za niedługo będzie mi z lodówki wyskakiwać;). Jest na zjęciach do wielu aukcji, szczególnie sukienek. Figurkę ma niezłą a jej twarz mi się nie podoba.
przypomniała mi, kto został miss świata:P
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-25, 23:19
Paulette napisał/a:
fajne.. mi to ogólnie bardzo podobają się ubrania Abercrombie...
Mi też
Szkoda tylko że u nas nie ma tych sklepów...
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-26, 15:14
Paulette napisał/a:
Moesha napisał/a:
Paulette napisał/a:
Mi też
Szkoda tylko że u nas nie ma tych sklepów...
Ja mam 3 rzeczy z allegro Powiem tak naprawde są bardzo dobre gatunkowo
np. mam taką różowa bluzę z kapturem (Hollister Abercrombie), bardzo często ją noszę, prałam ją już z 1000 razy,
a ona ciągle wygląda jak w dzień zakupu
Te rzeczy juz mi sie podobaja, bo maja przyzwoita dlugosc:) Coraz trudniej znalezc fajny sweterek, ktorey nie odkrywa plecow i brzucha, a jak juz sa to maja beznadziejny fason.
rzeczy sa ,ale ja sie troche boje zamawiac na alegro kiedys moja kumpela zamowila bluze pumy u goscia ktory mial dobre komentarze no i przyslali jej jakas rozciagnieta szmate
_________________ oby zycie miało sens...
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-27, 20:24
Paulette napisał/a:
Ja jeszcze nie miałam żadnej rzeczy one są strasznie drogie na Allegro...
A Mi własnie ta cała seria bluz z podpinanym misiem nie zabardzo przypadła do gustu
No bo niby jak je nosić ?? W samej bluzie za zimno a ubrać na taką "misiową" bluze jeszcze
kurtke to ugotować się można
ostatniej zimy bardzo marzlam i jak patrze na te bluzy z futerkiem to az nabieram ochoty, zeby w taka sie zaopatrzyc; tylko ze nie lubie kupowac przez internet- wole przymierzyc i sprawdzic jak lezy a nie byc postawiona pod sciane.
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-27, 23:38
teasty napisał/a:
nie lubie kupowac przez internet- wole przymierzyc i sprawdzic jak lezy a nie byc postawiona pod sciane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum