Dziewczyny widziałyście gdzieś może torebki w takim stylu:
Chodzi mi o to, żeby były takie szerokie i mega pojemne , ale nie w takich wsiowych kolorach i z takiego materiału jak te na zdjęciu
Dziewczyny poszukuję wielkiej pakownej torebki ( a raczej torby ). Podoba mi sie jedna , ale jest ona taka trochę lakierowana . Co myślicie o takich błyszczących torebkach ?? Nie są wsiowe ??
To ta sama torebka na obu zdjęciach, nie wiem jak bardzo jest błyszcząca
Podobają m sie jeszcze takie:
Doradźcie mi coś proszę ?? Bo ja już głupia jestem
ta jasna jest świetna. ale to rzecz gustu. Jak ci się podoba ta pierwsza, to licytuj, ale według mnie na zdjęciach , które pokazałaś są o wiele fajniejsze torebki.
no jasna tez jest ok. ale ja sie boje tych primarkowych rzeczy, bo niekotre to straszny szajs. Wolalbym to najpierw obejrzec. No i jak jest licytacja to te torebki osiagaja ceny czesto wielokrotnie wieksze niz ich rzeczywista sklepowa wartosc.
no tak z tą ceną w sumie racja. A co do szajsowatości to ja mam parę rzeczy i nie narzekam, choć oczywiście wiadomo że perełki w bransoletce za 1 funta zaczęły mi się szybko ścierać do plastiku, a w nowej małej torebce ciężko chodzi gruby suwak. Ale ogólnie nie jest najgorzej.
Apsik- ja tez mam pare rzeczy, ale to perelki. Niektore to prawdziwe szmatki. Nie oszukujmy sie, za niska cene cudow nie ma. Ale przynajmniej oni sprzedaja rzeczy, ktore sa tego warte, w innych sklepach sa rzeczy takie same czesto ale za wiele wiecej.
zgadzam się, można tam upolować niezłe perełki no a pozostałe rzeczy są po prostu warte swojej ceny. I tak uważam je za wyższe jakościowo niż w niektórych polskich tanich sklepach.
ja mam mala torebke z primarku, kupilam ja jakos rok temu za grosze, jest strasznie wytrzymala, chodze z nia non stop, nie ma zadnych otarc, wyglada jak nowa niektore torebki potrafia sie rozwalic po miesiacu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum