torba nabyta przy okazji zakupu butów z równoległego wątku, tak jakoś ją przy nich widziałam lakierowana derma, rączki do trzymania egzystują równolegle z paskiem na ramię, wypchana do zdjęcia dość duża
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Kinna, bardzo ładna, taka prosta
a to moja duża torba, w którą mieści się wszystko i jeszcze dużo miejsca zostaje
a to taka mała fikuśna torebka, którą rzadko noszę (bo nie mam gdzie, a mało się do niej mieści), ale podoba mi się. ogólnie to pasuje bardziej na jakąś imprezę
a ja dopiero ok. pół roku temu kupiłam sobie pierwszą w życiu torebkę damską na ramię tak to zawsze z plecakiem. tak dziwnie się na początku czułam, ale już jest ok
A ja poszukuję nadal duuużej torby na uczelnię i znaleźć nie mogę
w H&M jest sporo dużych, tylko raczej są wtedy bez jakichś udziwnień i ozdób. są w granicach 60-100zł. ja sama zamierzam sobie kupić, jest fajna taka śliwkobordo były też fajne czarne i chociaż ja już czarną dużą mam to mam ochotę na jeszcze jedną
w H&M jest sporo dużych, tylko raczej są wtedy bez jakichś udziwnień i ozdób. są w granicach 60-100zł. ja sama zamierzam sobie kupić, jest fajna taka śliwkobordo były też fajne czarne i chociaż ja już czarną dużą mam to mam ochotę na jeszcze jedną
Ja sobie własnie sprawiłam, czarną torbę z H&M(jak jest pusta i mocno się ją ściagnie to robi sie takimfajnym "workiem" ) za 59 zł . Fajna taka spora, ale nie gigantyczna(nie moge mieć zbyt wielkiej bo sama jestem karzełkiem i śmiesznie bym wygladała).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum