Neyna, mam taką sama torebkęale jeistety mimo ż ejest bardzo ładna nie jestem zadowolona z zakupu. ja jestem podówjnie wściekła bo kupiłam ją jak była za 40 zeta, a teraz jest juz tańsza, ale co najgrosze-tam gdzie sie kończy rączka, zaczęłą mi sie rozpadac ta "skóra' I to juz po trzech razach, mimo ze nie pakowłam do niej , wielkich cieżarów. Raz zabrałam ja do skoły wsadziłam kilka zeszytów i jedna ksiązke i po prostu zaczeła się robić dziura . Okazało się ze tego nie da się zszyć bo materiał po prostu jeszce bardziej rozpada się pod igłą. Teraz nosze ją tylko okazayjnie, bo boję się włożyć do niej coś cięższego żeby mi sie całkowicie nie rozpadła....
Martunia dobrze, że mi to mówisz. Będę wiedziała, żeby nie pakować do niej nic więcej niż portfel i komórkę. Ale ja do szkoły i tak bym jej nie brała bo bym dziwnie wyglądała
widzialam ta torebke tez w sklepie i wg mnie widac, ze jest zbyt delikatna na takie ciezsze bagaze. dlatego wolalam wziac sobie wieksza, ale i tak ciezko ja zapiac z zeszytami a4. mam tylko nadzieje, ze nie wszystkie torby z reserved tak latwo sie niszcza :|
Będę wiedziała, żeby nie pakować do niej nic więcej niż portfel i komórkę. Ale ja do szkoły i tak bym jej nie brała bo bym dziwnie wyglądała
No, na takie podręczne rzeczy to okej jest .Tylko że mnie głupią coś podkusiło, wzięłam ja raz do szkoły, ale wtedy miałam naprawde mało lekcji....widocznie jednak ja przeciązyłam"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum