Ja wlasnie poluje na jakas ladna jesienna torebke(letnich juz chyba nie wyapda nosic:) Oczywiscie w ciagu kilku dni zrobie w niej piekny balagan:kilka blyszczykow, husteczki, jakis notesik i ołówek, pelno skasowanych biletów i pogniecionych ulotek
ja kocham torebeczki
lubie takie błyszczące i oryginalnie
przykła
różowa torebka z zegakiem wysadzonym cyrkoniami,zamiast paseczków-łańcuszki
nie lubię dyżcyh torebek
dla mnie musza byc małe i malutkie na mega krótkich paseczkach
źle się czułam jak do szkoły torebke po przełożeniu przez ramię małam w połowie pleców a co dopiero jak widzę dzieczyny/kobietyu z torebką motającą się w kolanach :|
dobrze by było żebym kupiła raz większa torebke ale zawsze ze sklepu wychodzę z jakąś mała torebeczką
o dziwo wszystko mi się mieści a rzeczy noszę mnóstwo w torebce
* ok 10 błyszczyków pomadek itp
* puder z lusterkiem
* lusterko składane
* chusteczki i to czesto po kilka paczek
* plaster
* portfel który zawsze wypakowany jest drobniakami
* komórka która za cholerę nigdy nie mogę znaleźć
* dokumenty <dowód,prawo jazdy i dowód rejestracyjny >
* kluczyki od auta
* próbki jakis perfum
* notesik
* długopis <teraz jeden ale był tak że nosiłam po kilka bo za każdym razem żaden nie pisał :| >
* misia na szczęście
* mnóstwo paragonów,papierków nie wiadomego pochodzenia
* kredka do oczu
* tusz
* grzebień
* zapalniczka i zapałki
* panel od radia
Ja mam czarna torebke ze skory, taka sredniej wielkosci bo musze zmiescic zeszyt na wyklady, portfel, komorke, roz, pedzelek do rozu jakis blyszczyk i jeszcze mnostwo zbednych rzeczy.
Najdziwniejsze jest to ze czasami szukam np kluczy po kilka razy wkladam reke do jedenej przegrodki i dopiero za ktoryms razem udaje mi sie wylowic owe klucze.
Oczywiscie najlepszym sposobem jest wyrzucenie wszystkiego z torebki i znalezienie potrzebnej rzeczy, ale na cos takiego pozwalam sobie tylko w domu jak juz sie naprawde spiesze:)
A ja lubię torebki różnych rozmiarów, od tych najmniejszych do tych największych do szkoły też się juz przerzuciłam na większą torbę na krótkim ramieniu, bardzo ja lubię i zawsze wszystkie książki się mieszczą + strój na w-f
Hmm nie wiem czy jest torebka ktora pasuje i do eleganckich butow i do adidasow I nie wiem tez jakie sa teraz trendy co do torebek,nie podazam za moda,kupuje to co mi sie podoba Np ostatnio zachcialo mi sie torebki z cekinami i kupilam sobie taka w India Shop
Ja do adidasów mam białą, bo adidasy mam białe A do czarnych eleganckich czarną elegancką Mysle to samo co Astra, nie wiem, czy jest torebka która pasuje i do butów sportowych i do eleganckich Ja nie mam takowej
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Mam biale adidaski z czarnymi paseczkami,buty na zime biale a eleganckie szpilki czarne....
To chyba jest nie realne zeby miec jedna torebke do wszystkich butow ,ale jak twierdzi moja mama "torebki sa nie potrzebne" i o kazda kupiona torbe jest klotnia!!!!
jezuuuu ja nie wyobrażam sobie zycia bez torebek
bym musiała miec chyba kieszenie aż po kostki
tyle pierdółek nosze przy sobie że nie wiem w co bym je pomieściła
wydaje mi się że nie ma takie torebki żeny pasowała i do eleganckich szpilek i do addidasów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum