U mnie w mieście w sklepie z militariami mozna takie kupić i od razu wybić. Moja siostra sobie takie zrobiła i ja też mam zamiar. Nie wiem ile to kosztuje, ale z tego co pamiętam taniej niż na allegro. Od razu był łańcuszek, gumki i dwie blaszki w wybitym tekstem.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
U mnie w mieście w sklepie z militariami mozna takie kupić i od razu wybić. Moja siostra sobie takie zrobiła i ja też mam zamiar. Nie wiem ile to kosztuje, ale z tego co pamiętam taniej niż na allegro. Od razu był łańcuszek, gumki i dwie blaszki w wybitym tekstem.
aaa, no to pierwsze musiałabym taki sklep u mnie wyczaić...
a i dziękuje ;*
Nie ma za co Ale moze w okolicy gdzies taki sklepik jest? U mnie to jest praktycznie stoisko w domu handlowym. I o ile dobrze pamiętam to coś ok 30 zł to kosztowało. Komplet.
I do wybicia jest coś ok 160 znaków( tak mi sie wydaje)
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Moja znajoma też najpierw planowała wybicie sobie na zamówienie w sklepie, ale taniej wyszło jej na Allegro, bo łącznie zapłaciła 25 zł, za to wszystko co w sklepie, więc zaoszczędziła tą piątkę
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-07, 12:28
ja kiedyś zamawiałam przez allegro Ale to było już naprawde dobry kawał czasu temu
Pamiętam, że na swoim miałam Moesha, data urodzenia, grupa krwi i coś tam jeszcze
Ja zamawiałam przez Militaria.pl.Kosztowały 20 zł plus koszt przesylki-10 zł.Gratis dodali 2 gumki i łańcuszek ,a właściwie 2 jeden dłuzszy .drugi krotszy zeby można sobie bylo przedłużyć jakby co.blaszki są dosyć cienkie ale ja bylam zadowolona,mam je 1,5 roku i jeszcze nie zardzewialy
[ Dodano: 2006-07-07, 21:40 ]
dokładnie takie jak laska na 1 -szym zdjeciu ma.
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-09, 17:07
A mnie się wydaje, że nie są Pozatym wg. mnie nieśmiertelnik wygląda troche inaczej
To takie dwie prostokątne metalowe blaszki, a to na zdjeciach to taka "umodniona" wersja
Moja kumpela ma takie bez gumki i to o wiele fajniej wygląda niż z gumką Też bym chciała takie, jak gdzieś znajde to chyba sobie kupie Tylko sie zastanawiam co bym sobie tam miała wybić Bo dane osobowe to odpada przecież...Nie zależy mi żeby każdy z dobrym wzrokiem mógł sie dowiedzieć jak mam na imie
Macie jakieś pomysły?? A może jakies krótkie i mocne (chwytne) powiedzenie, bądz cytat? co wy na to?
_________________ Because heaven sends and heaven takes
u mnie byłby problem bo ja swojej nie znam nie wpisali mi do książeczki czy gdzieś tam, a mama nie pamięta ehhh musze sie kiedyś przejść na sprawdzenie grupy...
Mi w szpitalu po operacji z 5 razy pobierali krew żeby określić grupę.. bo mieli z tym problem No ale udało się... za to moja ręka została zmasakrowana strzykawami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum