Te obrazki jakieś dziwne są, zostaje chyba przy tradycyjnych. Ale niestety jeszcze nie mam, bo... nie wiem co napisac na drugiej blaszce
Moja Szwesta kupiła sobie nieśmiertelniki Bena Shermana - boskie
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja bym wybrała jakieś serduszko z imieniem mojego Ukochanego :]
Jak bym miała ukochanego to pewnie też bym tak zrobiła
No to skoro obrazki uważacie z nie ładne, to co powiecie na to żeby dać na jednej imie, nazwisko itd. a na drugiej np. napis "Only God can judge me now" ?
Ja mam na jednej imie , nazwisko , date urodzenia , grupe krwi a na drugiej napis "niema wolności bez prawdziwej miłości " Taki układ na blaszkach najbardziej mi się podoba - na jednej dane na drugiej jakieś motto
No ja właśnie chciałam na tej drugiej albo motto albo jakiś obrazek. Ale nie jakieś logo pepsi itd., tylko taki bardziej...nie wiem jak to określić...taki jakiś jakby to określić "z przesłaniem"
ja chce wlasnie sobie takie zrobic, ale nie mam pomyslu na jakies fajne motto na 2. blaszce. poza tym slysze juz gadanie mamy, ze za 2-3 dychy 2 kawalki blachy i w ogole ;s
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum