Mam do Was takie pytanie - poszukuję białych spodni - moga być jeansy (i chyba nawet dobrze, żeby to jeansy były), najlepiej biodrówki, nie jakieś dzwonowate, najlepiej bootcut. No i najlepsze - na niską osobę. Możecie polecić jakąs firmę?
W pażdzierniku wybieram się na Sensation White, gdzie obowiązkowo wszyscy ubrać się muszą na biało. Pytam teraz, bo zanim cokolwiek znajde u mnie w metropolii to akurat minie z kilka miesięcy Dlatego dobrze by było, gdybym przynajmniej wiedziała po jakich firmach szukać.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
aloes [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-10, 20:56
Zawsze możesz spróbować wysyłkowo, np. przez www.bonprix.pl. Powinnaś coś znaleźć, cp prawda nie wiem czy biodrówki, ale zawsze.
Takie cos sobie wymysliłam, że ubiorę białe bojówki, lub coś a la bojówki i do tego obcisły top, ewentualnie gorset biały. Do tego białe Pumy.
Tylko te białe bojówki....
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum