Spoleczenstwo to oni mają b.tolerancyjne, zwróć uwagę na tego dziadka na jedny z filmików na tym pierwszym sie przewija taki dziadziuś przebrany jak ta młodzież
adriana7 napisał/a:
A takie pytanie mam, czemu one są takie na buzi ciemne? To osobna solara, czy jakiś make up ? Na moim monitorze to wyglądąlo na kolor szary
no mnie to właśnie też zastanawialo...jak mówiłam dla mnie to wygląda jakby jakies brudne były ciekawa jestem czy u nich się nie mówi o tym co solara robi ze skórą i że to za całkiem niedługo wyjdzie...zdziwią sie jak pewnego dnia spostrzegą, że mają straszne zmarszczki na twarzy, jakich ich mamy nawet nie mają. U nich z kobitkami jest tak, ze długo długo wygladają młodo a potem gwaltownie się starzeją, ale jesli młode dziewczyny beda dalej 'mieszkać' w solarach to to się pewnie zmieni
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum