Najlepsze, że ja jej jeszcze nie ubrałam ani razu Do czego to bym i miała, ale gdzie O przepraszam, raz ją miałam, na chwilke, jak robiłam z kumpelą debilne zdjęcia.
Hehehehe, Ty to agentka jesteś
Ja może bym kupiła sobie taką obrożę na wesele w sierpniu, tylko kolejny problem: co do niej pasuje
NeynA heh kupuje, kupuje ale ja jestem sknera i zawsze wybieram gdzie jest taniej, zanim coś kupię to przeliczam, zastanawiam się A zresztą na allegro są mało spotykane rzeczy
Ooo własnie! Tutaj Was może zapytam
Poszukuje kolczyka takiego wiszącego, coś z łańcuszkiem i jakimiś dyndającymi dyngsami aby był połączony łańcuszkiem z kolczykiem w chrząstce ucha i tym z "normalnej" dziurki. Ja to tak pokrętnie tłumacze, ale kiedyś chyba Scareltt Johannson taki miała, z perełkami.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
dziewczyny nie wiecie gdzie mozna kupic duze kolczyki niekoniecznie srebrne w kształcie gwiazdy takiej przekładanej przez ucho? bo znalazlam tylko takie serca ale kolezanka chciała gwiazdki koniecznie a na allegro nie widziałąm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum