Ten temacik będzie o telefonach komórkowych.
W dzisiejszych czasach naprawdę trudno się bez nich obejść
Są też bardzo modnym dodatkiem
A więc jakie macie telefony i czy jesteście z nich zadowolone(ni) ??
A może macie jakiś upatrzony model i planujecie go kupić w najbliższym czasie ??
Ja mam Samsunga SGH-X640 i jestem z niego BARDZO zadowolona
Ja mam Sony Ericssona - nigdy nie kupujcie tego badziewia!
Od pcozatku mam z nim same problemy,mimo ze oddawalam go do naprawy - generalnie ma zle napisane orpogramowanie: zzera mi spis telefonow, zawiesza sie,dlugo mysli. Zdecydowanie nie polecam.
Ja mam Motorolę c550, większego syfu nie miałam Pic na wode te telefony, aparat do du***, źle słychać, żyją własnym zyciem (wyłączają sie same itd itp). Marze o Samsungu E 530.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja mam Nokie 6610 bez aparatu ale za to w bajeranckiej obudowie, kiedyś miałam sony ericssona k700i byl swietny ale potrzebowalam kasy i go sprzedalam i dlatego teraz mam nokie ktora jest niezawodna, brak aparatu jakos mi nie przeszkadza
Ja mam siemensa od pół roku i jak narazie nic się z nim nie dzieje. Jak zastanawiałam się jaki telefon kupić wszyscy mówili mi, że siemensy są do d... , ale teraz gdy go juz kupiłam zazdroszczą mi takiego odjechanego talefonika:)
Ja też nie lubię Siemens'ów ani Motoroli.
Miałam Siemens'a kiedyś- na początku było ok, ale jak zaczął nawalać, to żałowałam, że Nokii nie wzięłam.
Drugi raz tego błędu nie popełniłam...
Zauważyłam, że większość ma Nokie albo Samsungi...
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
Ja mam straszny sentyment do sony ericsson T230, fajny telefonik to jest tylko że aparat jest dołączany , ale jest naprawde milusi, teraz wymieniam go na Nokię, prawdopodobnie 6230, jesli ktoś z Was mógłby powiedzieć mi coś więcej o tym telefonie to będę wdzięczna, pozdrawiam :*
ja mam siemensa mc60 zacina sie moze nienajnowszy ale dziala i LG7100 fajny ale tez sie zacina przy robieniu zdjec i ma mala pamiec jestem napalona na sony ericssona k700i moje mazenie a mial byc tylko jeden telefon na zawsze ah ta technika
Moja mama miała siemensa, i chłopak trzyma się niesamowicie, przezył juz 3 użytkowników( w tym mnie - destroyera ), i po ponad 3 latach działa nadal!!!! Wiadmo bateria juz tak nie trzyma, ale jest np ok! Tylko strasznie prosty jest. Moze ldatego , że taki prosty tyle wytrzymał
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum