Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Telefony Komórkowe
Autor Wiadomość
Paulette 

Wysłany: 2006-05-09, 19:59   

afrodyta napisał/a:
chociaz miałam miec SE K750i

A mi się też bardzo podobają te nowe SE :D

Rybc!a 

Wysłany: 2006-05-09, 20:14   

o TĄ CHODZI? MI SIĘ NIE PODOBA.

Paulette 

Wysłany: 2006-05-10, 08:35   

Nie tylko o tą.. a również o SE W800i i W810i... no i K700 też jest niezły... Wiesz wygląd tych telefonów mi się nawet podoba ale ja kiedy widzę telefon bardziej biorę pod uwagę jego funkcje i parametry.. a to pod tym względem są bardzo dobre telefony.. ale chyba na parametrach się bardzo mało znasz... więc podejrzewam, że masz na myśli wygląd... spoko.. każdy ma inny gust :)

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-05-10, 13:38   

Cytat:
No właśnie nie mam złomu.. :D boję się wyjąć telefon bo zaraz zlatują się ludzie i mówią "Co to za model??Skąd??Jak??Ale fajny.Moge Zobaczyc.. "itd. :D Teraz już się trochę to uspokoiło ale na początku była masakra.. A jeszcze w Polsce nie ma go w sieciach, (a kupił mi go brat w Anglii) więc ludzie są ciekawi co to za telefon. :)

A wygląda tak (podobnie do siemensa sx1) ale to Motorola :)

http://telefonia.wp.pl/ha...tml?IN[id]=7068

Ale ja ten telefon już dawno widziałam w sprzedaży :P
Tylko nie pamiętam gdzie !! Chyba na allegro :P

Cytat:
Rybc!a, a jak z bateriami samsunga? Bo mam smaka na jakiegos,a chcialabym wiedziec czy w praktyce telefonik jest fajny :) A interesuje mnie albo taki jak ty masz,albo ten slodziutki E530 :) Widzialam go dzis w salonie na zywo... jest boski!

Ilinka ja mam tego samego Samsunga co Rybc!a i moja bateria wytrzymuje
do 5-ciu dni :)

afrodyta 

Wysłany: 2006-05-10, 13:44   

Rybc!a, telefon nie musi sie podobac !!! wazne jakie ma funkcje tak samo jak człowek nie wybiera czy bedzie ładny czy brzydki :P

aha i napewno SE maja wiecej bajerów niz Samsung

Paulette, zgadzam sie z Tobą całkowicie :D

Paulette 

Wysłany: 2006-05-10, 13:55   

Moesha napisał/a:
Ale ja ten telefon już dawno widziałam w sprzedaży
Tylko nie pamiętam gdzie !! Chyba na allegro

Bo w sprzedaży jest !!!! Tylko chyba nie do końca przeczytałaś co napisałam albo zrobiłaś to bez zrozumienia... Napisałam, że żadna polska sieć go nie oferuje.. ale można go kupić w komisach i na allegro (bo ludzie sprowadzają je z zagranicy)...

afrodyta napisał/a:
Paulette, zgadzam sie z Tobą całkowicie

Dzięki.. Bo chwilowo poczułam się "osaczona" :D

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-05-10, 14:06   

Paulette peczytałam Twój post i chodziło mi o to, że opisujesz ten telefon w taki
sposób
Cytat:
boję się wyjąć telefon bo zaraz zlatują się ludzie i mówią "Co to za model??Skąd??Jak??Ale fajny.Moge Zobaczyc.. "itd. :D

jakby był jakas niesłychaną nowością i nikt oprócz Ciebie by go nie miał.
Więc napisłam tylko, że już go w sprzedaży dawno widziałam

Paulette 

Wysłany: 2006-05-10, 14:19   

A ktoś z Twoich znajomych go ma?? Bo raczej nie spotkałam się jeszcze żeby ktoś miał drugi taki.. i moi znajomi go jeszcze nie widzieli na żywo bo na allegro to każdy mógł zobaczyć i co?? ... i ja napisałam jaka jest ich reakcja... nie pisałam, że jest niesłychaną nowością.. chyba masz jakieś zdolności do czytania między wersami.. ale odnoszę wrażenie, że są to 'kulawe' zdolności.. Bo za dużo rzeczy sobie dopisujesz... przychodzi mi również do głowy w tej sytuacji zjawisko konfabulacji.. nie wiem czy słyszałaś na czym ono polega.. ale uważaj bo to patologiczne zjawisko.. :) Więc nie mów o rzeczach których nie było... bo wcale nie pisałam, że to nowośc itd.

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-05-10, 14:36   

Dziewczyno nie mam pojęcia o co Ci chodzi !! Na tym forum każdy wyraża swoje zdanie, bo każdy ma do tego prawo. Nie wiem czemu pijesz do mnie, rozumiem, że Twój telefon jest dla Ciebie wrażliwym tematem (śmieszne). Nie rozumiem Twojej reakcji !!?? Nie rzucaj mi tutaj słowami, których tłumaczenie przed chwilą sprawdzałaś w słowniku!! popisujesz sie ?? Naprawde nie masz czym. Nie musisz tutaj nikogo atakować !! Wyżywasz się przez internet ?? Żałosne... Nie pisz więcej do mnie bo i tak Cie zignoruje. Naprawde Ci współczuje

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-05-10, 14:45   

Mnie się jeszcze podoba SE W800i :)
Ostatnio moja Nokijka mi szwankuje- coś z oprogramowaniem się dzieje :/ A tak o nią dbam :(
Ta Motorola E1120 też ciekawie się zapowiada :)
28.09.09r. -> STUDIA -> ???

Ilinka 

Wysłany: 2006-05-10, 16:46   

Paulette, rzeczywiscie zareagowalas jakby ktos Cie conajmniej zwyzywał :| Czy to ze ktos Twoj telefon widzial na allegro jest powodem do tego,zebys byla dla tej osoby niemila i probowala ja obrazic? Nie wprowadzaj niezdrowej atmosfery na forum, bo w tej sytuacji ewidentnie naskoczylas na Moeshe bez powodu, zamiast normalnym jezykiem wyjasnic jej,ze zle odebrala Twoje slowa.

Wracajac do tematu :) Pytalam sie w mojej sieci o tego slicznego Samsunga E530... chca za niego przy moim abonamencie i stazu 7 lat 600zl! Zdzierstwo :(
A z SE uwazajcie,bo naprawde sa zawodne,mimo tej ilosci bajerow.

Rybc!a, czy na twojego samsunga da sie wgrac dzwonki true tone? bo zawsze marzylam o takim dzwonku :)

adriana7 

Wysłany: 2006-05-10, 16:54   

Właśnie moja badziewna Motorola kończy zywot :( Dzisiaj już wysiadł dzwięk, zacina się, nie słyszę jak ktoś do mnie dzwoni ... A do wymiany mam jeszcze ... półtora roku!!!!
Ilinka, proszę , napisz mi (na PW)w jakiej sieci pytałaś się o tego Samsunga? Ja tez dosyć duży staż w sieci, abonamenty nie te najniższe i az się boję ile on może kosztowac. Na allegro jest od 700 do 899 zł :shock: W tej chwili te ceny są niesamowcie dla mnie zaporowe :(

Reichea 

Wysłany: 2006-05-10, 17:00   

Ilinka napisał/a:
Pytalam sie w mojej sieci o tego slicznego Samsunga E530... chca za niego przy moim abonamencie i stazu 7 lat 600zl! Zdzierstwo :(

Daj spokój, oni mają głęboko gdzieś stałych klientów. Ja bylam kiedys 4 lata w Erze no i konczyla mi sie umowa. Dzwonie do nich i sie pytam, czy mi moge jakas promocje zaoferować - telefon w promocji lub jakies minuty? A oni ze nie przewiduja nic takiego (to byl akurat okres kiedy era miala jakies tam super promocje i duzo ludzi do nich przechodzilo). Wkurzylo mnie to strasznie, bo potraktowali mnie bardzo niemiło i teraz mam plusa:)

A co do telefonów to ja mam Siemensa C65

Ale niedlugo juz zmieniam, bo mnie zaczyna denerwować.

Rybc!a 

Wysłany: 2006-05-10, 17:24   

Paulette napisał/a:
ale chyba na parametrach się bardzo mało znasz...

No i co z tego? To miało być złośliwe? Ja mogę tu pisać które telefony mi się PODOBAJĄ i wcale nie muszę patrzeć na ich funkcje.

Paulette 

Wysłany: 2006-05-10, 21:02   

Może Cię to zdziwi ale nie musiałam niczego sprawdzać w słowniku... i nie chcę się popisywać.. bo na nic mi się to nie przyda.. i nie chciałam nikogo obrazić... Przecież nie powiedziałam nic złego na Twój temat.. (?)

Nie jestem przewrażliwiona na temat telefonu.. po prostu zirytował mnie fakt, że przyczepiłaś się do rzeczy, której ja nie napisałam... Nie lubię jak ktoś mi przypisuje coś czego nie było.

Przepraszam Cię Moesha jeśli przeze mnie źle się poczułaś... albo uraziły Cię moje słowa... Rzeczywiście przesadziłam będąc dla Ciebie niemiła.. ale nie obrażałam Cię.

Wiem, że zignorujesz moją wiadomość, ale to nic nie szkodzi.

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-05-11, 10:03   

Reichea napisał/a:
Ja bylam kiedys 4 lata w Erze no i konczyla mi sie umowa. Dzwonie do nich i sie pytam, czy mi moge jakas promocje zaoferować - telefon w promocji lub jakies minuty?

Ja z tatą zawsze dostawaliśmy dodatkowe darmowe minuty... I co z tego? Bardziej przydałyby nam się nowe telefony... Ze starych ledwo się dzwoniło... Tata przeszedł na Tak Tak'a i po około 2 latach zaproponowali mu, że znów może przejść na abonament i wziąć nowy telefon (dobra oferta była) i się zgodził. Chciał Nokię (nie pamiętam jaką), ale już nie było, więc wziął LG B2050- nie jest z niego zadowolony, często gubi zasięg :/
Ja po 3 latach przeszłam na kartę. Rok później podpisałam umowę, ale na nowy numer i muszę jeszcze poczekać 7 miesięcy gdy ta się skończy... Pewnie znowu zaproponują mi więcej darmowych...
Jak będę chciała nowy telefonik, to raczej uskładam kaskę i kupię bez podpisywania umowy...

Rybc!a 

Wysłany: 2006-05-11, 10:07   

Ja w moim mam abonament-55zł co miesiąc przez dwa lata.

A z tymi dzwonkami ture tone, czy jak to się tam pisze, to nie wiem.Nie zamawiałam. Naprawdę, mówię szczerze, ale jak kolega mi przesłał właśnie taki, to on u mnie działa.

Samira 

Wysłany: 2006-05-11, 11:27   

Ja też miałam na abonamen, chciałam przedłużyć umowę, al eto co proponowali było tragiczne.Albo jakieś minutki, całkiem sporo, albo troszkę minutek i badziewiasty telefon, albo konkretny model telefonu, taką zwykła, popularną nokię chyba z a 100 (za punkty za 1 zł) i nic do niej. Nic! A dla nowych była taka sama z 1 zł plus minutki. No i mają mnie już tylko jako byłą klientkę, znalazłam gdzieś indziej za to samo tą nokię i jeszcze ciekawą promocję. Sami chcieli.

Ilinka 

Wysłany: 2006-05-11, 18:00   

adriana7, napisze nawet tutaj - pytalam sie w Plusie. Chcialam teraz nawet przejsc do Orange,ale nie znalazlam w ich ofercie tego telefoniku :( Bezsens,strasnzie lekcewaza wszedzie klientow. Ktos powinien im dac kopa :)

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-05-12, 09:38   

Cytat:
Ktos powinien im dac kopa

Jakby nowy operator wszedł na rynek Polski, to by to im kopa dało... Podejrzewam, że ogromniastego... Wtedy by rozdawali telefony za darmo żeby tylko złapać klienta... :lol:

Odpowiedz do tematu