no bo telefon jest do pisania i dzwonienia a nie do robienia zdjęc dlatego szału nie ma
tez mam takie samo zdanie.. ale jak telefon ma miac 3.0 megapiksela, a nie potrafi zrobic zdjec kawalka tekstu nierozmazanych to zaczyna byc wkurzajace .
No a sa telefony, ktore robia zdjecia. Wiec jak ktos poszukuje czegos wielofunkcyjnego to niech lepiej wybierze inny model
lea88, masz rację. też uważam, że z taka rozdzielczoscia powinny wychodzic lepsze zdjecia. wiem, ze telefon nie jest od robienia zdjec, dlatego mam porzadna cyfrowke, ale czasem po prostu aparat jest potrzebny, chociazby po to, zeby zrobic zdjecie rozkladu autobusu, a zdjecie mi wychodzi z d*py, to mam po to targac ciezki aparat w torebce? bez sensu
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
marinka
Ja mam nokie c3
no spoko jest, co tu wiele ukrywać, mi tylko służy do dzwonienia i wysyłania smsów i słucham radia jak jadę do szkoły. Nie używam aparatu, wifi, ani mp3. Ale np. w domu czy w autobusie mogę zapomnieć o odebraniu telefonu bo nic nie słychać. Ale smski bardzo sympatycznie się pisze. Mam go chyba miesiąc.
Ja właśnie planuję ten telefon posiąść, bo będę niebawem przedłużać umowę. Jedyne, co mnie w nim boli, to aparat, który mógłby być minimalnie lepszy.. wiem, wiem, na aparat w telefonie nie ma się co rzucać, ale akurat dla mnie to jest jedyny aparat do robienia zdjęć, bo cyfraka nie posiadam, także mimo wszystko zależy mi na dobrym. A teraz mam fajny właśnie.
Ta nokia jak dla mnie bosko wygląda w kombinacji biało-złotej... lansersko ale nie przesadnie
Apsik!, no cyknęłam pare fot mojego pieskowi i aparat.. no każdy na niego narzeka. Dla mnie i tak jest spoko, ten co miałam w moim samsungu to nawet nie miałam w nim photoshopa a w tym jest hehe Ja w Plusie go brałam. Zapłaciłam 300 zł i 24 razy muszę doładować.
No w sensie że wiesz można robić zdjęcia czarno białe, w sepii, oraz można je rozjaśniać, dodawać różne bajery. Mówię dla mnie to technika, miałam przez tyle lat tam to cacko. To teraz mam takie !
Ja mam samsunga avile i powiem tylko, że nigdy więcej dotykowego telefonu Potem pewnie zmienię na coś w mocnej obudowie, bo jestem tak niezgrabna, że często mi telefon wypada z ręki, a ten mi na dywan zleci i już klapka odpada
tez uwazam, ze dotykowce to przereklamowana sprawa. Jeszcze te wielkie typu HTC sa fajne, ale pozostale to kupa. Jedyne co w nim mi sie podoba to duzy ekran, ale obsluga go zima w rekawiczkach mnie dobija, ten wiecznie brudny ekran..
Z drugiej strony inne telefony, niedotykowe robia juz kompletnie pod biznes praktycznie i sa nie dosc ze wstretne to jeszcze niefunkcjonalne..:(
To ja z kolei wiem, że chcę już tylko dotykowy ewentualnie fajnego smartfona z dużym wyświetlaczem i klawiatura qwerty. może już takie odchylenie mi zostało po prostu
Mnie sie podoba Nokia 6700, moj chlopak ma taka, wiec ja podotykalam troche- w porzadnej metalowej obudowie. moze troche ciezkawa, ale sprawia wrazenie takiej solidnej, no i ogolnie jest fajniutka. choc uwazam, ze jednak bardziej pasuje do mojego faceta, niz do mnie, nie jest typowo babskim telefonem, a szkoda, bo chetnie bym taka sobie sprawila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum