Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Telefony Komórkowe
Autor Wiadomość
outsiderka 

Wysłany: 2010-04-03, 00:25   

lea88 napisał/a:
ja slyszalam wiele opinii, ze szajsungi i lg to kiepskie te dotykowe maja, lepsze nokie :)

czy ja wiem... kumpel wzial swoja dotykowa nokie nad morze i pod wplywem wilgotnego powietrza mu sie popsula. kumpeli nokia xpress music tak samo jak robila zdjecie w mrozny dzien

generalnie imo nokie to teraz straszny szajs, dlatego zdecydowalam nie kupowac telefonu z tej firmy. dobre sa te nokie, na ktore mnie nie stac, np. nokia e52 (5 stow to ja za komorke na umowe nie dam, nie stac mnie poki co)

anecia 

Wysłany: 2010-04-03, 06:50   

mój szajsung to szajs...........

ewka71 

Wysłany: 2010-04-03, 09:34   

szajsung i lg maja to do siebie, ze maja dobre wyswietlacze, w mojej nokii dotyk chodzi o niebo lepiej i wcale nie wszystkie wygladaja jak cegly :P

marinka 

Wysłany: 2010-04-03, 10:02   

outsiderka napisał/a:
generalnie imo nokie to teraz straszny szajs, dlatego zdecydowalam nie kupowac telefonu z tej firmy. dobre sa te nokie, na ktore mnie nie stac, np. nokia e52 (5 stow to ja za komorke na umowe nie dam, nie stac mnie poki co)

mam e51, ale komórka przy mnie jest biedna i już nieco szwankuje:P ale jak mi spada regularnie, potrafi przekoziołkować ze schodów... i tak cholernie wytrzymała. dotykowe nokie są za drogie przy mojej umowie.

lea88 

Wysłany: 2010-04-03, 11:29   

ewka71 napisał/a:
szajsung i lg maja to do siebie, ze maja dobre wyswietlacze, w mojej nokii dotyk chodzi o niebo lepiej i wcale nie wszystkie wygladaja jak cegly :P

ja nie widze roznicy w tym jak "chodza". Moj Cookie ma tylko ta wade, ze krotko mu trzyma bateria- no ale czego sie spodziewac od telefonu za takie pieniadze ..

marinka 

Wysłany: 2010-04-03, 11:46   

o, Lea, jeśli możesz to napisz coś jeszcze o Cookie:* jakie wychodzą zdjęcia, jak z muzyką? wyświetlacz jest w porządku?

ewka71 

Wysłany: 2010-04-03, 12:27   

lea88 napisał/a:
ewka71 napisał/a:

ja nie widze roznicy w tym jak "chodza". Moj Cookie ma tylko ta wade, ze krotko mu trzyma bateria- no ale czego sie spodziewac od telefonu za takie pieniadze ..

ale chyba trzeba mocniej dotykac lg; aha, zawuazylyscie, ze ceny lg, szajsungow, se itp zawsze spadaja po jakims czasie, a w przypadku nokii raczej sie utrzymuja na tym samym poziomie?

anecia 

Wysłany: 2010-04-03, 14:47   

Nokie są najlepsze ..... :)

marinka 

Wysłany: 2010-04-03, 15:17   

ale drogie, nie stać mnie ;p mam wybrać między ciasteczkiem a korbką ;p

outsiderka 

Wysłany: 2010-04-03, 16:04   

lea88 napisał/a:
Moj Cookie ma tylko ta wade, ze krotko mu trzyma bateria- no ale czego sie spodziewac od telefonu za takie pieniadze ..

ja z kolei w avili nie narzekam, naprawde:) bateria trzyma nawet 4-5 dni.
wydaje mi sie, ze jest lepsza od cookie, bo mialam okazje tez sie tkaim pobawic. wydaje mi sie, ze moj szajsung jest latwiejszy w obsludze

ewka71 

Wysłany: 2010-04-03, 18:19   

outsiderka napisał/a:
ja z kolei w avili nie narzekam, naprawde:) bateria trzyma nawet 4-5 dni.

oo, to super jak na taki telefon, ale jak nie sluchasz muzyki itp to tyle trzyma?

anecia 

Wysłany: 2010-04-03, 20:24   

Ja sobie kupię jakiś nowy jak pójdę na studia, taki jak ma Agniesia hehe, bo mówi że łatwy w obsłudze.

outsiderka 

Wysłany: 2010-04-03, 20:40   

Cytat:
oo, to super jak na taki telefon, ale jak nie sluchasz muzyki itp to tyle trzyma?

tak. jak slucham muzyki to i tak 4 dni spokojnie, czasem 3

lea88 

Wysłany: 2010-04-03, 22:32   

marinka napisał/a:
o, Lea, jeśli możesz to napisz coś jeszcze o Cookie:* jakie wychodzą zdjęcia, jak z muzyką? wyświetlacz jest w porządku?

pisalam juz ty chyba nie raz o nim ;)
ale napisze ponownie.
Zdjecia - do bani. Chociaz to 3.0 megapiksela to musi byc dobre swiatlo, zeby ladnie wyszlo cokolwiek. Brak flesha :/
muzyka- ok, ale trzeba dokupic karte
wyswietlacz naprawde spoko, pieknie moje zdjecia robione aparatkem na nim wygladaja, podkresla su.per kazdy kolor
wyswietlacz sprawnie chodzi no i ma rysik i folie od nowosci w zestawie ( w przeciwienstwie do avili)
ma tez od nowosci gry (co prawda bez szalu ale sa)
jedyny minus dla mnie to bateria- trzyma max 4 dni jak sie prawie nci nie robi. Jakbym sluchala muzyki to pewnie bylby to 1 dzien :/
strasznie mnie to wkurza, ale trudno

W Avili bateria trzyma 3 razy dluzej i tam sa az 3 pulpity, a w moim 2. No i robi chyba troche lepsze zdjecia i ma z tego co pamietam flasha. No ale kosztowala w moim przypadku ponad 2 razy drozej :/

Co do Nokii to ich ceny nie spadaja, bo na pewno produkcja i pomysl finski jest duzo drozszy niz koreinski. Koreanczycy poza tym wypuszcza ze 2 razy wiecej telefonow to moga sobie pozwolic na spadek cen. Ja mojego poprzedniego LG mialam praiwe 5 lat i bateria trzymala ponad 5 dni nadal! W ogole wystwietlacz byl mega wypasiony jak na tamte czasy. jedyne co sie rozwalilo to klapka (ale to normalne ze starosci). zal mi tamtego telefonu.

marinka 

Wysłany: 2010-04-03, 22:55   

dziękuję Lea :)

ale chyba wybiorę corby...

outsiderka 

Wysłany: 2010-04-04, 11:46   

lea88 napisał/a:
No i robi chyba troche lepsze zdjecia i ma z tego co pamietam flasha.

Nie ma flesha i zdjęcia wychodzą tragicznie :D

lea88 

Wysłany: 2010-04-04, 14:07   

outsiderka napisał/a:
lea88 napisał/a:
No i robi chyba troche lepsze zdjecia i ma z tego co pamietam flasha.

Nie ma flesha i zdjęcia wychodzą tragicznie :D

No a na mojej mamy Samsungu 2.0 wychodza ok ;) . Wiec jak widac Avila nie wiele lepsza od Cookiego :P

PS: Pytalam kolezanki i ona mowi ze ma flesh i zdjecia wychodza ok... moze ma jakas inna wersje albo cos jej sie pomylilo...

outsiderka 

Wysłany: 2010-04-04, 20:35   

na pewno cos jej sie pomylilo;p ja w swoim za cholere nie moge znalezc flesha, no ale zdjecia to i tak porazka. w ogole w telefonach zdjecia nie sa fajne;p

Kinna 

Wysłany: 2010-04-07, 11:30   

no bo telefon jest do pisania i dzwonienia a nie do robienia zdjęc :P dlatego szału nie ma :P

anecia 

Wysłany: 2010-04-07, 14:19   

Kinna napisał/a:
no bo telefon jest do pisania i dzwonienia a nie do robienia zdjęc :P dlatego szału nie ma :P

mam takie samo zdanie :P

Odpowiedz do tematu