Za każdym razem gdy przekraczam granice, nie mam zasięgu, i po kilku minutach telefon sam się wyłącza. Np. teraz jadę do Chorwacji bez rodziców i nie będę miała z nimi żadnego kontaktu. Chyba że wezmę jeden z mamy telefonów.
moze to wina aparatu.. nie mam pojecia ocb, ja nigdy nic nie wlaczalam i dzialalo. Nawet jak moja kuzynka nie miala roamingu w Erze to i tak nic jej sie nie wylaczalo, tylko po prostu pokazywalo jej ze nie ma zasiegu.
Laski bo nie wiem który z tych telefonów wybrać:
Sony Ericsson K660i
Samsung D900i
LG KE970 Shine Standard
Motorola V8 (ale raczej jej nie wezmę.. chociaż kto wie )
Nokia 6300
niby fajny ale jak swieci słonce to uja co na wyswietlaczu widac. wyswietlacz sie brudzi i wogole. i u mnie dziewczyny narzekają na tą niewygodna rolkę.
Kurde nie wiem co wybrać Nokia wydaje się ok, ale z drugiej strony z wyglądu troszkę nudnawa... Motorole najładniejsze (nad k1 sie jeszcze tak zastanawiam), ale trochę mnie denerwują jako telefony Zresztą teraz mam V3 i jak zmienie na V8 to prawie żadnej różnicy nie poczuję
Sony Ericsson K660i
Samsung D900i
LG KE970 Shine Standard
Motorola V8 (ale raczej jej nie wezmę.. chociaż kto wie )
Nokia 6300
szczerze mowiac ja bym sie zastanawiala pomiedzy SE, Samsungiem a Motką. Zależy czego szukasz w telefonie, funkcjonalności (SE), praktyczności (Nokia), czy wyglądu (LG, Samsung, Motka) ? Jako że sama mam teraz Nokie (V3 tez mam do tej pory), wybralabym Szajsunga albo Motke
Ja się generalnie na telefonach nie znam, nie jestem jakąś wiecie pasjonatką generalnie chcę żeby telefon:
1) pozwalał mi rozmawiać i odbierać połąćzenia
2) wysyłał i odbierał sms
3) miał baterię która trzyma więcej niż 2 dni
4) żeby był w miarę niezawodny
5) powinien też być estetyczny, ale to jest już jakaś tam kwestia drugorzędna
moj chlopak go ma, jak dla mnie zbyt duzy jest ten tel poza tym klapka od aparatu sama sie otwiera w kieszeni czy torbie i jest z takiego blyszczacego tworzywa co latwo sie rysuje... ja mam k770i i jestem zadowolona
kurde własnie nie wiem jak jest z tymi bateriami.. co czytam na jakims forum to ludzie psioczą, ze bateria im dwa dni max trzyma.. Moja koleżanka o V3 też tak mówiła, a mnie trzyma też jakoś tydzień... co ci ludzie robią z tymi bateriami?
Hmm chyba wezmę Motorolę V8.. nie wiem w sumie dlaczego - skoro psioczyłam wcześniej na V3.. SE mnie jakoś nie przekonuje swoim wyglądem... jest zbyt kwadratowy
Ja już więcej nie wezmę motoroli. Po prawie 2 latach użytkowania bateria trzyma mi... niecałe 3 dni Wkurwia mnie to strasznie, bo co nie zrobię, to mi się komórka wyłącza. A piany to już dostaję, jak w trakcie połączenia mi się wyłącza.
Chyba następnie wezmę SE albo Nokię. Znudziła mi się zabawa komórkami. Chcę TYLKO dobrej baterii.
Znudziła mi się zabawa komórkami. Chcę TYLKO dobrej baterii.
otóż właśnie zawsze mnie dziwiło jak ludzie dążą ku "nowszym" modelom bo niby lepsze! bzdura kompletna ja zawsze uważałam że komórka ma służyć do dzwonienia i sms, no wiadomo żeby jednak właścicielowi się trochę podobała i tyle! a prawda taka że im nowsze modele i więcej bajerów tym bardziej zżera baterię!! a po co te dodatki?! dlatego ja od chyba już 3 lat (albo4 -nie pamiętam) mam mojego Philipsa 162 (o TAKIEGO ) i bardzo sobie chwalę bo bateria spokojnie 7dni mi wytrzymuje:) (no chyba że gadam z siostrą po parę godzin jak są promocje to trzyma trochę mniej;)) wcześniej miałam Sagema i też mi bateria trzymała!! i póki mi się coś nei popsuje to wcale nie zamierzam jej wymieniać!
Ale ja lubię szpanerskie komórki, bo czasem fajnie jest takim telefonem się pobawić, jednak na dłuższą metę jest to trochę nieopłacalne- tym bardziej, że mam mp3 i dobry aparat fotograficzny. Po prostu mija ten okres fascynacji dodatkami i się z telefonu tylko dzwoni (chociaż ja naprawdę niewiele dzwonię i wysyłam sms, tylko ta bateria jest skandaliczna ).
Ja już więcej nie wezmę motoroli. Po prawie 2 latach użytkowania bateria trzyma mi... niecałe 3 dni
ale to nie jest wina motoroli.. tak jak mówię ja w mojej dwuletniej mam baterię.. normalnie ładuję raz w tygodniu, Piotrek też.
outsiderka napisał/a:
Chyba następnie wezmę SE albo Nokię.
wiesz co, ja teraz robiłam research i po niektórych nokiach ludzie strasznie jadą. (np. na Telepolis.pl). A koleś w salonie dzisiaj mi odradził Nokię 6300 i wziełam te motorolkę V8.
Nie wiem o co chodzi z tymi bateriami, ale ja jestem bardzo z mojej zadowolona... ale ile użytkowników tyle opinii...
kurde własnie nie wiem jak jest z tymi bateriami.. co czytam na jakims forum to ludzie psioczą, ze bateria im dwa dni max trzyma.. Moja koleżanka o V3 też tak mówiła, a mnie trzyma też jakoś tydzień... co ci ludzie robią z tymi bateriami?
wszystko praktycznie zalezy od sformatowania baterii a druga rzecz to od ciaglego grania. Moja wytrzymuje mi najmniej 2 dni ale to z racji tego ze albo słucham muzyki, albo gram, a najczesciej i jedno i drugie ale jak narazie nie widze zastepcy dsla mojego tel. bo i mi sie podoba i ma wszystko czego potrzebuje.
Reichea napisał/a:
1) pozwalał mi rozmawiać i odbierać połąćzenia
2) wysyłał i odbierał sms
3) miał baterię która trzyma więcej niż 2 dni
4) żeby był w miarę niezawodny
5) powinien też być estetyczny, ale to jest już jakaś tam kwestia drugorzędna
No właśnie ja na swojej nie gram, nie robię zdjęć, nie słucham muzyki, itp. Naprawdę mało dzwonię. Wysyłam może z 5-7 sms dziennie i takie chały z baterią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum