ojej szorty to ja wszędzie widzę... na przecenkach są w dodatku. Polecam jeśli chodzi o sportowe to House i CroppTown. Z takich np. zwyczajnych gładkich bawełnianych to w H&M, po przecenie chodzą za 10, a tak to ok.20zł.
Ja kupiłam sobie getry za kolano, w kolorze beżowym, z guziczkami (Camaieu), 2 dłuższe T-shirty do getrów (H&M) i wreszcie moje pierwsze w życiu (!!!!) bikini a do tego długą koszulę rozpinaną też do getrów lato w pełni.
Ja kupiłam sobie szare luźniejsze spodnie z Tally Weijl,bialą koszulkę z H&M, koszulkę i rozpinany sweterek z Top Secret, spódnicę w New Yorkerze, sandały i komplet bielizny - bardzo udane zakupy
anecia, idz idz, bo warto! ja kupilam chyba ze 3bluzki z H&m w ogole wygladaja na jakies wyjatkowo malo uzywane, albo w ogole nieuzywane. kocham lumpeksy, nawet na wyprzedazach sie tak czlowiek nie obkupi jak tam
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum