aniusia
Wysłany: 2010-05-15, 16:28
muszę poszukać, a dziś widziałam za*ebiste spodnie, ale już kasy nie miałam a do bankomatu daleko... muszę się znów tam kiedyś wybrać...
tak więc dziś oprócz bielizny, to t-shirt czarny.
Ja już nie kupuję ciuchów w tych sklepach markowych. Strata kasy, ubrania tak samo się niszczą jak te chińskiego,z giełdy czy z hipermarketu. A ceny za metkę są wysokie. Chyba że coś na prawdę dobrej jakości, to wtedy coś kupię.
aniusia
Wysłany: 2010-05-15, 18:07
anecia napisał/a:
Ja już nie kupuję ciuchów w tych sklepach markowych. Strata kasy, ubrania tak samo się niszczą jak te chińskiego,z giełdy czy z hipermarketu. A ceny za metkę są wysokie. Chyba że coś na prawdę dobrej jakości, to wtedy coś kupię.
ten t-shirt z House(fakt, materiał nie najlepszy, no i ciuch w promocji za 19zł) to po 1. praniu zauwazyłam, że ma dziurkę...
ja kupuje tylko co tańsze rzeczy, bo mi szkoda tyle kasy na ciuch wydać.a te spodnie co mi się podobają to w małym sklepie w małym miasteczku;p ale fajny materiał mają... tylko, że ja dopiero może za dwa tygodnie przyjadę...a jak wykupią mój rozmiar?
a marynarki takiej jak chce to nigdzie nie widzę(no tylko na tym portalu internetowym na "a":P ale to ten japan style, więc nie wiem jaka jakość, no i przesyłka droga)
ja tez nie kupuje nic w sklepach, chyba ze sa jakies mega promocje. Kupuje ubrania na ciuchach i od ludzi, ktorzy sprowadzaja ciuchy z zagranicy i sprzedaja je potem na bazarkach. Bluzki kupuje za srednio 10-30 zł
Dałam się skusić na czerwoną bluzeczkę na ramiączkach, taką letnią z Orsay-a. Kupiłam jeszcze na codzień "łabaki" coś a'la balerinki, turkusowe. Ale mega wygodne.
jako że do Krakowa przyszła wielka fala gorąca, po czym niestety odeszła, kupiłam sobie jeansowe szorty, sandały na lato i 2 topy oraz pięciopak bawełnianych stringów (H&M - polecam są mega wygodne)
zależy jakie był fajny za 10 zł ja akurat kupiłam za 30 złociszy z 60. U mnie teraz w Focusie w każdym sklepie masakryczne wyprzedaże. Fajne letnie sukienki w kwiaty 40 zł.
Apsik! napisał/a:
oraz pięciopak bawełnianych stringów (H&M - polecam są mega wygodne)
ile kosztuja?:)
bodajże 29zł, nie daję sobie ręki odciąć. Aczkolwiek naprawdę dobrej jakości, takie zwyczajne ale z prawdziwego zdarzenia.
Kupiłam sobie dziś biustonosz w Reserved, cielisty, idealny taki jakiego szukałam, z push-upem i odpinanymi szelkami. Szukałam stanika takiego pod białe i inne półprzezroczyste letnie bluzki... mierzyłam kilka ale czasem brakowało mi albo właśnie push upa, albo miseczki dziwnie się jakoś kształtowały... a tu znalazłam mój ideał. Co ciekawe, zawsze kupuję 80B a tutaj akurat 75B się sprawdziło
Mam ostatnio manię na staniki, kupuję co rusz jakieś bajeranckie
Ja zawsze biustonosze kupuję w Reserved, są ładne i idealnie dopasowane dla mnie nie raz sa fajne przeceny na nie.
marinka
Wysłany: 2010-06-21, 11:10
Apsik! napisał/a:
Kupiłam sobie dziś biustonosz w Reserved, cielisty, idealny taki jakiego szukałam, z push-upem i odpinanymi szelkami. Szukałam stanika takiego pod białe i inne półprzezroczyste letnie bluzki... mierzyłam kilka ale czasem brakowało mi albo właśnie push upa, albo miseczki dziwnie się jakoś kształtowały... a tu znalazłam mój ideał. Co ciekawe, zawsze kupuję 80B a tutaj akurat 75B się sprawdziło
Mam ostatnio manię na staniki, kupuję co rusz jakieś bajeranckie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum