moje ciuchowe nabytki z Wysp :
- 2 mini spódnice
- szary sweterek
- czarne trampki
- 2 pary balerinek
- Adidaski (na wyprzedazy za 25 Funtów )
- 2 koszulki na szelkach
- 2 paski do spodni
- 5 torebek - 2 male i 3 duze
no i do tego masa biżuterii.
Trochę się tego uzbierało przez te 2 miesiące ale co poradzę że w sklepach wyprzedaż goniła wyprzedaż
tu sie nie zgadzam. ja nosze tylko bluzy i to nawet do szpilek. jak jest dobry fason bluzy to sie do wszystkiego ją ubierze.
zalezy jak sie kto ubiera. Ja mam sporo eleganckich rzeczy i raczej w bluzie wygladalabym do tego komiczne. mam sporo bluz, ale to jak gdzies wychodze tak na luzie. na studia, do pracy sie nie nadaja
i i inne a takie szare ,czarne itp to juz typowo,,dresowe".
Zależy co masz na myśli Ja kupiłam sobie w Big Starze pomarańczową bluzę i ją kocham Teraz już rzadziej noszę, bo mi się gust zmienił, ale nie jest "typowo dresowa".
outsiderka ,szary prosty z dekoltem w serek,malinowy też bez udziwnień,rozpinany,a guziczki.
Ja bluzy noszę tylko po domu,albo jak wychodzę z psem.Wyrosłam już z noszenia ich na codzień,a parę lat temu lubiłam typowo sportowe stroje. W pewnym wieku noszenie ciągle bluz już nie jest fajne.
Przyszła mi bluzka z allegro w modnym ostatni "japan style". Taaaaa, tyle, że skład i wszystko jest po polsku No ale przynajmniej dobrze wykonana, bo jak dostałam tunike, rzeczywiście z tamtych rejonów, to najpierw siedziałam i nitki obcinałam i bawiłam się z nią niesamowicie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
fioletowy sweterek (oczywiście za duży, bo na mnie nie ma odpowiedniego rozmiaru... może w niektórych markowych sklepach są rozmiary xs, ale u mnie nie ma markowych sklepów. kupuję uniwersalne rozmiary, które zawsze są za duże w biuście eh. w dodatku ten sweterek ma bufki, więc wyglądam jak błazen, aczkolwiek mi się podobał, wiec go wzięłam.. w czymś muszę chodzić, co nie ? )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum