ja zarzucę jakimiś zdjęciami, bo dawno nie dawałam
trochę prezentów:
-tunika
- 2 stroje kąpielowe + 1 strój kupiony przeze mnie
-niebieską piżamkę (oczywiście za dużą )
kupiłam
-buty, jak widać na małym obcasie (a i te chcieli mi zasponsorować )
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
dzięki. prawda jest taka że oprócz przymierzania to jeszcze w nich nie chodziłam. nie miałam okazji. ale właśnie takich szukałam: kolor coś koło ecru, na niskim obcasie i nie takie typowe dla osób starszych
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
aniusia ale uważaj na te dodatki przy butkach-koleżanka miała dokładnie takie same tylko czarne i jej ta ozdóbka wypadła na weselu (może gdzieś zahaczyła..kto wie) ale lepiej uważać ...choć potem oderwała z drugiego i też ładnie wyglądały
Ostatnio dostałam na imeniny fajną zieloną bluzke bez rekawów ze ściągczem,do tego siostra kupiła mi w Terranovie z 3,30 białą bluzkę w granatowe paski na ramiączkach . No i jeszcze wczoraj kupiłam sobie w reserved(końcówka wyprzedaży) śliczny ciemnozielony biustonosz za 17 zł
bo bluzy sa takie dziecinne i malo do czego juz teraz mozna je zalozyc Ja mam mase swetrow i nie mam ich gdzie trzymac juz. Wkurza mnie tylko to, ze niektore strasznei pyla albo sie mechaca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum