ja bylam w Factory w Wawie i po prostu kicha totalna. Rzeczy sprzed 10 sezonow, same szmaty i do tego ceny jak w sklepie, albo najmniej takie jak na przecenie obecnej kolekcji w sklepie- w ogole nie oplaca sie tego shitu kupowac . Az dziwne, ze tyle ludzi tam bylo o ostro przebierali w tych szmatach
we wrocławskim Factory na szczęście jest lepiej ostatnio otworzyli nawet Flo i AlmiDecor ^^
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
w mojej dawnej szkole jak był,,szał' na tego typu spodnie to z 10 lasek je miało, ja wolę jednak stare jeansy
aha. więc dziś wyszperałam ze strychu u dziadków:
-starą teczkę pradziadka do biura
-3 koszule od babci
-torebkę od babci + zegarek na szafkę ( bo swój zatrzymałam ok. pół roku temu po tym jak przed egzaminem zaczęło mi przeszkadzać(lekko mówiąc ) ,,tikanie")
(komentarz rodziców: po co nosisz te bibeloty, pójdziesz do liceum to ci sie zmieni moda- ja na to: ja mam swój styl )
Dostalam:
- czarną bluze welurową z rózowymi lamówkami z Pineapple
- czarną tunike z różowym napisem (m.in mój rocznik ) tez Pineapple (jak ja kocham sie ubierac we wszystko z jednej firmy , btw Pineapple to moje drugie halo )
- czarną bluzke z łodką z rysunkiem dj'a
- biala tunika z napisem Markus Schulz
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Kupiłam sobie dzisiaj kostium na basen Mam nadzieję , że będę miała okazję go założyć. Oczywiście mój genialny mąż już kręcił nosem, bo przecież dopiero co sobie kupiłam na wczasy (dwuczęściowy). Musiałam mu wytłumaczyć , że do pływania potrzebuję jednoczęściowy (sam pływać nie potrafi , to tego nie rozumie ). Teraz muszę sobie kupić czepek, ale kurde nigdzie nie mogę znaleźć Objeździłam dzisiaj markety i nic (kostium dostać też było ciężko, wybór prawie zerowy ). Gdzie się kupuje czepki (żadnego sportowego sklepu w pobliżu nie mam)??
Cleo80, wydaje mi sie ze czepek w ostatecznosci to i na basenie kupisz, ja mieszkam w malej miescinie a na basenie mozna u mnie kupic i stroje kapielowe i czepki i wszystkie inne akcesoria plywackie wiec co dopiero w Katowicach.
Wysłany: 2008-07-29, 16:40
Cleo80, jedź sobie do Sosnowca do Decatlonu (czy jak to sie pisze) to jest koło Auchanu na zagórzu zaraz Wszystko tam jest, dobra jakośc, mila obsluga i niskie ceny!
[ Dodano: 2008-07-29, 17:40 ] Apsik!, aleee ladne :O gdzie i za ile?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum