a ja pomarańczową bluze w housie, ostatnio mam fioła na punkcie wszystkiego co jest pomarańczowe więc i tę bluzę musiałam mieć w posiadaniu No i już się szykuję na moje wymarzone wielkie zakupy bo sobie sporo kasy zarobiłam
ekhm... nom... z racji tego ze pracuje w sklepie z ciuchami to chcac nie chcac... duzo ciuchow kupuje... tydzien temu wyszlam od siebie z reklamowka bielizny... ale ostatnio (przedwczoraj bo dzis juz piatek) kupilam sobie fajna brazowa bluzeczke z dlugim rekawem Louis Vuitton strasznie sie z niej ciesze i bardzo mi sie podoba, a lubie tez czasem wyskoczyc na "ciuszki" bo mozna za niewielkie pieniadze kupic extra orginalne rzeczy. niejednokrotnie z metkami!!! ale to sie zdarza tylko w dniu dostawy bo tez tego dnia az sie roi od takich kwok, ktore tylko poluja na takie rzeczy a pozniej sprzedaja za 10x tyle kiedys wyniuchałam taka fajna spodnice z H&M nowiutenka!!! za kolanka z falbankami. idealna na lato ))
Rybc!a ta spódniczka z tym motylkiem jest przesliczna !! Spodnie też ! ostatnio nawet poszłam zobaczyć czy czasem u nas w Krk nie ma takiej, ale niestety sie nie doszukałam... byly inne, z takim kwiatkiem ale ta jest 1000 razy ladniejsza, jezeli moge zapytac to ile za nia zaplacilas ?? z tego co widzialam na str orsay-a to pisalo ze 24.90E czyli bedzie ze stówa na nasze...
Ja nabyłam czerwoną koszulkę z napisem Polska
I czekam na koszulkę z allegro, też mundialową, czarna z napisem "Bez Rosjan w 17. minucie nie dacie nam rady! Cedynia 972 - Grunwald 1410 - Dortmund 2006"
a ja dzisiaj kupilam 2 pary spodni, jedne jeansy dlugie jasne takie mozna powiedziec zwykle (tylko maja z tylu na kieszeniach takie ladne nity - co najwazniejesze NIE SWIECACE I POLYSKUJACE bo takich nei znosze) i drugie spodnei zielone za kolano po prostu od razu sie w nich zakochalam. tylko teraz musze sobie buty odpowiednie kupic jeszcze
A ja kupilam sobie dzisiaj dwie bluzeczki ,jedna brazowa z koroneczkami,na obzerzach,a druga turksowa na ramiaczkach,tylko ze bede ja musiala odniesc,bo kupilam z dziurka ktorej nie zauwazylam .
Błękitne bawełniane szorty z białymi obszyciami i fajna kolorowa troche upstrokacona czapka z daszkiem kurcze, nie spodziewałam sie, ze w końcu zakupie taką, bo polowałam na coś uniwersalnego, ale mamy lato, słońce świeci więc troche zaszalałam
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum