Moja kumpela kupiła sobie jakieś bluzki z Bon Prox'a i powiedziała, że w zyciu tam nic nie kupi. Rozmiary złe, poza tym jakoś co poniektórych ubrań tragiczna.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Moja kumpela kupiła sobie jakieś bluzki z Bon Prox'a i powiedziała, że w zyciu tam nic nie kupi. Rozmiary złe, poza tym jakoś co poniektórych ubrań tragiczna.
Prawda, większość rzeczy z Bon Prixa są kiepskiej jakości, ale nie wszystkie Mam pare
fajnych perełek z tamtąd Co do rozmiarów, to z tyłu są dokładne wymiary, jeżeli zamawia
się ubrania z katalogu, przez internet lub w jakikolwiek inny sposób uniemożliwiający
przymierzenie rzeczy nigdy nie można się kierować rozmiarem na metce, tylko dokładnymi
pomiarami podanymi w cm
Robi mi się niedobrze jak patrze na "opalenizne" tej dziewczyny
hm, jak przeczytałam o Twojej dużej torbie Dorota, to mi sie przypomniało jak sie dość długo zastanawiałam w sklepie czy kupić gazete do której dołączona jest duża sportowa torba Wyglądała dość porządnie i w ogóle ładna była, jasno niebieska, z gazetą (nie pamiętam nazwy ale jakas kobieca) za 17 zł. ale to jednak gazeciany dodatek...troche żałowałam bo serio duża była, a taka by mi sie przydała
_________________ Because heaven sends and heaven takes
ja też się w sumie dłużej zastanawiałam przed kupnem mojej torby, przed samym wyjściem z centrum handlowego pobiegłam jeszcze szybko żeby ją jednak kupić, inaczej bym teraz żałowała
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-13, 19:31
A mi się ostatnio podobają żakiety w stylu Carskiej Rosji
Prawda, większość rzeczy z Bon Prixa są kiepskiej jakości, ale nie wszystkie Mam pare fajnych perełek z tamtąd Co do rozmiarów, to z tyłu są dokładne wymiary, jeżeli zamawia
się ubrania z katalogu, przez internet lub w jakikolwiek inny sposób uniemożliwiający
przymierzenie rzeczy nigdy nie można się kierować rozmiarem na metce, tylko dokładnymi
pomiarami podanymi w cm
Ja wiem, ze z tyłu są wymiary, ona tez widziała, i zanim zamówiła, dokładnie się wymierzyła i na podstawie włąsnie tej śmiesznej tabelki zamówiła.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum