Miala je w tym teledysku z Majdanem i smieli sie z niej, ze ubrala sie na allegro albo w KDT (dla niewiedzacych taki wstretna hala w centrum Warszawy, gdzie glownie sprzedaja Wietnamczyki albo sa same ciuchy rodem z bazaru na Stadionie X-lecia- czyli taki dla wytapetowanych solarianych panien )
najsmieszniejsze jest to ze ludzie sie smiali z tego ze na Allegro kupila nie wiedzac ze takie buty zaprojektowal Louis Vitton i nosila je m.in. Aguilera. a gdzie Doda je kupila to nie mam pojecia
tak wygladaja oryginały
sa identyczne jak te allegrowe wiec nie widze sensu dla ktorego moznaby przeplacac za oryginalne buty
Chciałabym jakieś kolorowe bolerko, najlepiej z jeansu. Na allegro same zawiązywane, szmaciane a w sklepach niezbyt interesujące I jeszcze taki podwójny top
Dla mnie , chwili by się nad nimi nie zastanawiała.
Jakbym je widziała w sklepie, to zaraz bym kupila, ale widziałam na allegro, mój rozmiar, a troche ryzyko dac 130 zl W sklepie byly owszem, ale nie tak ładne jak te, i jakies wielkie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Zamówiłam sobie ostatnio katalog OTTO i naprawdę byłam zachwycona niektórymi ciuszkami. Po prostu śliczniutkie. Jednak gdy zobaczyłam w katalogu jedna kieckę za bodajże 235 zł i taką samą w katalogu bonprix za 89 zł to już mi sie odechciało. Myślałam , że te ceny takie wysokie, bo może naprawdę dobre gatunkowo te ubrania , ale jak widać myliłam się.
Fajnie ciuszki maja w OTTO,ale ceny już mniej...Za taką kasę to już wolałabym coś kupić w sklepie,co bym jednak zobaczyła na własne oczy. A w Bonprixie strasznie słabą jakość maja te ubrania.
zamowiłama ostatnio katalogi z Quelle nie wiecie jakiej jakosci są tam ubrania?bo oprocz swoich ciuchów są tam ubrania m.in. firm adidas puma, triumph espirit , nike, s.Oliver, Mustang, jenny i pare innych a bardzo mi sie podobają stroje kompielowe firmy Y.o.U.
Takie stroje wyglądają genialnie , ale niestety tylko na modelkach . To takie fasonu trzeba mieć naprawde ładny płaski brzuch i duży , ładny biust , bo inaczej efekt jest opłakany...
Poison86 napisał/a:
zamowiłama ostatnio katalogi z Quelle nie wiecie jakiej jakosci są tam ubrania
Ja mam 3 kostiumy z Bon prix i sa Akurat z Quella bylam zadowolona tylko z 1 zakupu (meskij koszulki).
ja zamawiałam już parę bluzek, wszystko git tyle że ostatnio przysłali mi szarą zamiast brązowej - a do wyboru była tylko brązowa, czerwona i zielona, szarej wcale nie było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum