To ostatnio bardzo modny dodatek Lubicie je nosić ?? Moze macie jakieś ulubione wzory, fasony ??
Ja jestem maniakiem Uwielbiam wszystkie z efektownymi klamrami, ogólnie efektowne
Grube, cieniutkie,takie z wielkich kół,mega grube(na pół bioder) wysadzane kamyczkami, plecione, w stylu Pocahontaz Mam pełno pasków
Ich podstawowa zaleta jest taka, że "odświerzają" nawet stare jeansy Wystarczy, że za każdym razem ubieram inny pasek i odrazu spodnie wydają się inne
Moesha, Zgadzam sie z Toba Ja rowniez uwielbiam je nosic ! Ostatnio zakupilam superowy w sklepie PUMA , na pasku sa wszedzie napisy PUMA swietny jest ! Polecam
Dokładnie tak!!Paski wnoszą taką świeżość i cos nowego do naszego stroju.Dzięki nim możemy sparwić ze nasze stare wysokie dzinsy to modne niskie biodrówki(jak sie zołozy szeroki pasek).Cieńkie paseczki dodają uroku.MMMmmm uwielbiammmmmm paseczki kupuje je stadami ,najcześciej w ciucholandach bo tam jest dosłownie kopalnia pasków!!:)bardzo fajnie wyglądaja też ciekawe krawaty przewiązane przez szlufki:)
_________________ Być pasją ukochanego mężczyzny
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-26, 20:16
Ninka napisał/a:
MMMmmm uwielbiammmmmm paseczki kupuje je stadami ,najcześciej w ciucholandach bo tam jest dosłownie kopalnia pasków!!:)
Ja najczęściej na allegro Mam pare ulubionych sprzedawców, którzy sprzedają tylko paski, wiec zawsze jak zamawiam to odrazu 2 lub 3
[ Dodano: 2006-03-22, 19:42 ] Noi znowu kupiłam sobie paseczek I niech mnie ktoś powstrzyma
Taki SZEROKi, czarny, pleciony
Ach te uzależnienia
Ja takze lubie paski, z tymze często zapominam je nosić mam ich kilka:
-dzisnowy jeden, od starych dzinów (wydają sie przy nim baaardzo sprane hehe)
-taki metalowy, tzn. kwadraciki metalowe połączone ze sobą z łańcuszkiem na końcu (na drugim jest zapinka do nich, mozna dowolnie regulowac )
-skórzany czarny (nie wiem czy prawdziwa skóra) z małymi ćwiekami i łańcuszkami (koocham go !)
-hm...kolejny jest normlany, siwy, troche taki rozciągliwy bo w części środkowej wszyta jest guma, dodałam do niego markerem nazwe jednego z moich ulubionych zespolów i zrobił się stylowy
-jeden bezowy z duża klamrą był dołączony do spodnicy
-czerwony z 2 paskami brokatowymi
no i pare cienkich czarnych ... w sumie mam szerokie bioderka i nic mi z nich nie spada ale dla ozdoby ...
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ja mam kilka pasków, ale tez zapominam ich nosić Mam nawet taki jeden zółty, z dużą białą okrągłą klamrą, na niej jest zółty napis Pin Up i nie wiem czy to dalej jest modne, czy nie Bo pasek kupiłam juz dawno, a jakoś nie było okazji go załozyć całą ja Poza tym mam chyba 2 czarne, jeden taki klasyczny, bardziej elegancki, drugi z Reserved, na środku ma taki srebrny rządek takich kwadracików, poza tym mam dwa parciane, przy czym jeden beznajdziejny, bo klamra cale nie trzyma, za to ten drugi jest świetny(granatowy) i chyba tyle Przynajmniej tyle pamiętam
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Moesha widac,ze lubisz paski w jednym stylu,bardzo fajne ,ale ja bym takich nieubrala,poprostu mam inny gust!.
Wysłany: 2006-06-16, 19:56
hmmm w jednym stylu ??
No chyba nie Są tu paski parciane, metalowe, z mnustwem ozdób, delikatniejsze
Każdy pasek jest właśnie inny
Wiesz to też jest tak,że one inaczej wyglądają na zdjęciu a inaczej w "realu"
Moesha , sliczne a te paski ktore zamieściłaś, ja żadko używam pasków, chyba że potrzebuję,czyli wtedy jak mi spodnie leca w dół:P>. Z reguły szkoda mi kasy na nie, a nawet jak już mi sie jakiś podoba, to kompletnie nie wiem jak go skomponowac z reszta ubrania
mm, a ja sie z paskami nie rozstaje uzbieraŁam ich sporą kolekcje buu, tylko ostatnio zgubiŁam swój ulubiony-gruby,zŁoty tak wiem, że nie można zgubić paska, ale weźcie pod uwage że byŁam już silnie "pobudzona"
Ja mam jeden pasek w zasadzie noszony do wszystkiego... gruby na kilka cm, z porządnej czarnej skóry, z ciężką metalową sprzączką. 501 Levi's.
Miałam sobie sprawić ćwiekowany, ale są zbyt filigranowe dla mnie. No i noszą je zwykli ludzie, więc przy swoim pozostanę, przynajmniej przytłaczające wrażenie sprawia
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Miałam sobie sprawić ćwiekowany, ale są zbyt filigranowe dla mnie. No i noszą je zwykli ludzie
taaaaaak kiedys te paski z ćwiekami mowily jakiej muzyki słucha osoba ktora je nosi a teraz slodziutkie blondyneczki zakladaja je do rozowych spodniczek. I nie chce tu nikogo krytykowac, po prostu nie podoba mi sie to co zrobila moda dla subkultur mlodziezowych. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
Cieszy mnie to cheerli. I jak będę miała kaprys i będzie mi do czegoś pasował to też sobie kupię taki pasek, bo mi się podoba i już. Bez względu na to czego słucham.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum