Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Paski, paseczki :D
Autor Wiadomość
Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-26, 01:48   Paski, paseczki :D

To ostatnio bardzo modny dodatek :D Lubicie je nosić ?? Moze macie jakieś ulubione wzory, fasony ??
Ja jestem maniakiem :D Uwielbiam wszystkie z efektownymi klamrami, ogólnie efektowne :)
Grube, cieniutkie,takie z wielkich kół,mega grube(na pół bioder) wysadzane kamyczkami, plecione, w stylu Pocahontaz :D Mam pełno pasków :D
Ich podstawowa zaleta jest taka, że "odświerzają" nawet stare jeansy :D Wystarczy, że za każdym razem ubieram inny pasek i odrazu spodnie wydają się inne :)

CzArNa_1906 

Wysłany: 2006-02-26, 09:42   

Moesha, Zgadzam sie z Toba :) Ja rowniez uwielbiam je nosic ! Ostatnio zakupilam superowy w sklepie PUMA , na pasku sa wszedzie napisy PUMA swietny jest ! Polecam

Ninka 

Wysłany: 2006-02-26, 14:03   

Dokładnie tak!!Paski wnoszą taką świeżość i cos nowego do naszego stroju.Dzięki nim możemy sparwić ze nasze stare wysokie dzinsy to modne super niskie biodrówki(jak sie zołozy szeroki pasek).Cieńkie paseczki dodają uroku.MMMmmm uwielbiammmmmm paseczki kupuje je stadami ,najcześciej w ciucholandach bo tam jest dosłownie kopalnia pasków!!:)bardzo fajnie wyglądaja też ciekawe krawaty przewiązane przez szlufki:)

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-26, 20:16   

Ninka napisał/a:
MMMmmm uwielbiammmmmm paseczki kupuje je stadami ,najcześciej w ciucholandach bo tam jest dosłownie kopalnia pasków!!:)

Ja najczęściej na allegro :D Mam pare ulubionych sprzedawców, którzy sprzedają tylko paski, wiec zawsze jak zamawiam to odrazu 2 lub 3 :D

[ Dodano: 2006-03-22, 19:42 ]
Noi znowu kupiłam sobie paseczek :D I niech mnie ktoś powstrzyma :P
Taki SZEROKi, czarny, pleciony :D
Ach te uzależnienia :D

Agnes 

Wysłany: 2006-04-13, 16:38   

Ja takze lubie paski, z tymze często zapominam je nosić :D mam ich kilka:
-dzisnowy jeden, od starych dzinów (wydają sie przy nim baaardzo sprane hehe)
-taki metalowy, tzn. kwadraciki metalowe połączone ze sobą z łańcuszkiem na końcu (na drugim jest zapinka do nich, mozna dowolnie regulowac :D )
-skórzany czarny (nie wiem czy prawdziwa skóra) z małymi ćwiekami i łańcuszkami (koocham go :D !)
-hm...kolejny jest normlany, siwy, troche taki rozciągliwy bo w części środkowej wszyta jest guma, dodałam do niego markerem nazwe jednego z moich ulubionych zespolów i zrobił się stylowy :D
-jeden bezowy z duża klamrą był dołączony do spodnicy
-czerwony z 2 paskami brokatowymi :D

no i pare cienkich czarnych :D ... w sumie mam szerokie bioderka i nic mi z nich nie spada ale dla ozdoby :D ...

adriana7 

Wysłany: 2006-04-13, 16:43   

Ja mam kilka pasków, ale tez zapominam ich nosić :) Mam nawet taki jeden zółty, z dużą białą okrągłą klamrą, na niej jest zółty napis Pin Up i nie wiem czy to dalej jest modne, czy nie :D Bo pasek kupiłam juz dawno, a jakoś nie było okazji go załozyć :) -> całą ja :/ Poza tym mam chyba 2 czarne, jeden taki klasyczny, bardziej elegancki, drugi z Reserved, na środku ma taki srebrny rządek takich kwadracików, poza tym mam dwa parciane, przy czym jeden beznajdziejny, bo klamra cale nie trzyma, za to ten drugi jest świetny(granatowy) i chyba tyle :) Przynajmniej tyle pamiętam :)

Ann-monica 

Wysłany: 2006-04-17, 22:36   

O kurczątko ja mam obsesję na punkcie pasków :P Nic i Nikt mnie nie powstrzyma od kupienia tego którego mi wpadł w oczko . . . Chyba że pusty portwel :P

Ilinka 

Wysłany: 2006-04-18, 11:05   

Dla mnie paski to istny kosmos :|

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-06-10, 13:00   

Posiadam większość tych pasków :D
Jestem paskocholikiem i w najbliższej przyszłości zamierzam iść na odwyk <lol>

no_promises 

Wysłany: 2006-06-16, 09:33   

Ale tego dałaś..:D

k81_81 

Wysłany: 2006-06-16, 18:07   

Moesha widac,ze lubisz paski w jednym stylu,bardzo fajne ,ale ja bym takich nieubrala,poprostu mam inny gust!.

Moesha
[Usunięty]

Wysłany: 2006-06-16, 19:56   

hmmm w jednym stylu ?? :)
No chyba nie :) Są tu paski parciane, metalowe, z mnustwem ozdób, delikatniejsze :)
Każdy pasek jest właśnie inny :)
Wiesz to też jest tak,że one inaczej wyglądają na zdjęciu a inaczej w "realu" :)

martunia 

Wysłany: 2006-06-27, 18:07   

Moesha , sliczne a te paski ktore zamieściłaś, ja żadko używam pasków, chyba że potrzebuję,czyli wtedy jak mi spodnie leca w dół:P>. Z reguły szkoda mi kasy na nie, a nawet jak już mi sie jakiś podoba, to kompletnie nie wiem jak go skomponowac z reszta ubrania :/

kaaSkaa 

Wysłany: 2006-08-10, 21:10   

mm, a ja sie z paskami nie rozstaje ;) uzbieraŁam ich sporą kolekcje ;) buu, tylko ostatnio zgubiŁam swój ulubiony-gruby,zŁoty :P tak wiem, że nie można zgubić paska, ale weźcie pod uwage że byŁam już silnie "pobudzona" :D

Scully 

Wysłany: 2006-08-12, 12:42   

Ja mam jeden pasek w zasadzie noszony do wszystkiego... gruby na kilka cm, z porządnej czarnej skóry, z ciężką metalową sprzączką. 501 Levi's.
Miałam sobie sprawić ćwiekowany, ale są zbyt filigranowe dla mnie. No i noszą je zwykli ludzie, więc przy swoim pozostanę, przynajmniej przytłaczające wrażenie sprawia ;)

Magda87 

Wysłany: 2006-08-16, 11:15   

Scully napisał/a:
Miałam sobie sprawić ćwiekowany, ale są zbyt filigranowe dla mnie. No i noszą je zwykli ludzie

taaaaaak kiedys te paski z ćwiekami mowily jakiej muzyki słucha osoba ktora je nosi a teraz slodziutkie blondyneczki zakladaja je do rozowych spodniczek. I nie chce tu nikogo krytykowac, po prostu nie podoba mi sie to co zrobila moda dla subkultur mlodziezowych. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.

Moesha przesliczne sa te paseczki

Paulette 

Wysłany: 2006-08-16, 11:23   

Etam.. pasek świadczy o muzyce.. Ja słucham Rap`u i jakoś nie chodzę w szerokich spodniach i bluzach.. to się ma w sobie.. nie na pokaz.

no_promises 

Wysłany: 2006-08-16, 11:39   

Dokładnie, popieram Cię Paulette :D
Kupiłam sobie ostatnio taki gruby pasek z ćwiekami, kilka rzędów świetny- bardzo mi się podoba.. :D

Paulette 

Wysłany: 2006-08-16, 11:44   

Cieszy mnie to cheerli. I jak będę miała kaprys i będzie mi do czegoś pasował to też sobie kupię taki pasek, bo mi się podoba i już. Bez względu na to czego słucham.

no_promises 

Wysłany: 2006-08-16, 11:54   

No właśnie, pozatym średnio mnie to interesuje co mysla o mnie inni :grin:

Odpowiedz do tematu