Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
sylwester... ???
Autor Wiadomość
marinka 

Wysłany: 2008-12-30, 18:30   

outsiderka napisał/a:
dziwne. nie idziesz to nie, o co sie zloscic...? moj tata tez mowi "a myslalem, ze sie umowilas z x. czy y. a nie bedziesz sie nudzic?". a mnie k. szlag trafia wtedy.

że już kupiłam ubranie, że jestem prawie dorosła a zostaję w domu, że nie mogę sobie gdzieś iść ze znajomymi...

outsiderka 

Wysłany: 2008-12-30, 18:52   

moja siostra jest w Twoim wieku i zostaje ze mną w domu :D
lepiej, zebys zostala, niz sie miala wozic po jakis meliniastych pubach- takie jest moje zdanie :)

MałaMi 

Wysłany: 2008-12-30, 20:19   

outsiderka napisał/a:
lepiej, zebys zostala, niz sie miala wozic po jakis meliniastych pubach- takie jest moje zdanie

popieram. z tego co zawsze słyszę po wszelkich meliniastych imprezach zamiast fajnej zabawy są często kłopoty.
marinka napisał/a:
że już kupiłam ubranie, że jestem prawie dorosła a zostaję w domu, że nie mogę sobie gdzieś iść ze znajomymi...

jestem rok mlodsza i od 3 lat jakoś chodziłam na sylwestra do koleżanek lub urządzałam a teraz siedzę w domu z rodzicami. i mi w sumie to nieprzeszkadza,w sumie to nie od człowieka zależy czy gdzieś sobie wyjdzie ze znajomymi tylko raczej od tych znajomych ,możliwości pobytu itp?

lolenka 

Wysłany: 2008-12-30, 20:46   

Moja koleżanka załatwiła salę, będzie ok 20 osób. Każdy przynosi coś ze sobą, fajna ekipa więc będzie fajnie. :)

Kinna 

Wysłany: 2008-12-30, 21:06   

anecia napisał/a:
każda okazja jest dobra żeby się spić :lol: ;) ;)

brak okazji to tez okazja :D

Lotta 

Wysłany: 2008-12-30, 23:52   

ja jade w góry na pare dnie do domku ze znajomymi, bedzie ponad 20 osób :D jade jutro po pracy wiec wpadlam tylko na moment by życzyć wam moje drogie Happy New Year i oczywiscie szampanskiej zabawy nawet i w domu :) Zeby nie robic offtopu to powiem ze nie zdecydowalam sie jeszcze na strój. Mialam isc w tej koronkowej sukience ale mama mnie wyśmiała :? i mam dylemat miedzy nia a gorsetem i spódnicą. kurka szkoda ze nie udalo mi sie wczesniej wrzucic zdjec bo byscie mi cos doradzily a tak to musze sie sama głowic :P uciekam juz wiec buziak i bawcie sie dobrze :)

Apsik! 

Wysłany: 2008-12-31, 09:06   

ja jako że mam dość mało ciuchów w szafie a nie miałam kaski kupić sobie coś nowego, to kreację sylwestrową muszę uskładać z tego, co mam - wezmę zapewne jakąś spódnicę, bo nie mam na tyle bajeranckiej bluzki co by mogła grać w stroju pierwsze skrzypce, no a w spódnicy to się jakoś strojniej czuję :D

Magda87 

Wysłany: 2008-12-31, 09:18   

ja jade nad morze do Miedzyzdrojow. chcialam zalozyc sukienke ale jest tak zimno ze nie wyszlabym w niej z domu :D

tenebra 

Wysłany: 2009-01-01, 14:38   

ja się w końcu obrałam w:
krótką czarną spódniczkę + czarne rajstopy w romby + czarne zakolanówki + czarna bokserka + na to odpięta czarna koszula + na koszuli luźno czerwoniasty krawat. do tego miałam czarne paznokcie i czerwone usta, a w trakcie posiadówy uczesałam się w dwa wysokie kucyki bo mnie natchnęło. :P :lol:

(\.../)
(O.o)
(> <)

Odpowiedz do tematu