Calkiem fajny zwykla torebka wyglada nieciekawie ale kiedy sie doczepi taki breloczek wyglada wtedy calkiem inaczej Jakos nie zwracalam do tej pory uwagi na breloczki kto wie moze teraz zaczne
Ja widziałam breloczki w jakimś sklepie z firmy Madonna Collection (ale nie jestem 100% pewna co do nazwy firmy, coś z Collection) Takie te breloczki były połyskujące, kolorowe, z koralikami i ceny takie ludzkie Ale fajne kolczyki do pępka mają!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
[quote="aduska"]Heh do hamburga to sie raczej nie wybiore wiocha jednak to 3miasto [/quote]
tez tak mysle
jak pojechalam do lodzi na zakupki to cala obladowana wrocilam
a w trojmiesiec 3 dni chodze i nic mi sie nie podoba
a wracajac do tematu w tym miesiacu maja dolaczac takie breloczki do jakiejs gazety
gosiunia chyba mnie nie podejrzewasz o to ze bede nosic breloczek z gazety?
bardzo mnie to cieszy
a wlasnie mialma napisac ze w hm wczoraj widzialam taklie breloczki
PlamaNaScianie
Wysłany: 2006-01-23, 00:36
Wedlug mnie, breloczki odpadaja..Kompletnie nie podobaja mi sie one umieszczone przy spodniach, chociaz jako dodatek np.do torebki..No no..Calkiem niezle Ale generalnie nie uwazam ich za brak gustu, jednak twierdze, ze nie zawsze trzeba isc zgodnie z moda..No coz, mam prawo
A tak w ogole, jak ja bym chciala u mnie "na wsi" miec H&M...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum