MNie się nawet podobają, ale jesli pasuje np do ogólnej koncepcji stroju. Jakieś proste, ładne, np do torebki czy szlufki u spodni.
Tez bym chciała H&M u siebie. Jak jakieś 8 lat temu byłam w Berlinie i pierwszy raz wtedy weszłam do H&M to myślałam, że oczopląsu dostane
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
PlamaNaScianie
Wysłany: 2006-01-24, 22:51
No coz, ja w tej kwestii chyba wole praktyczne zastosowanie breloczkow, jak np. w torebkach (gdy jest ciemno, latwiej znalezc zameczek ).
Ohhh Adriana, skad ja to znam Kiedy tylko jestem we Wroclawiu, od razu pedze do H&M. Kocham to uczucie, kiedy moge zanurzyc sie w swoje ukochane spineczki, gumeczki, itp
breloczki fajna rzecz, dodaja jakby charakteru spodnia torebce itd.
ja mam do torebki doczepiony z billagonga taki, ale chyba se kupie nowy
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-16, 11:55
a ja breloczkow nie lbie, ale widzialam taki hm... pwoiedzmy ze to chyba jest breloczek - lancuszek z bluszczacymi ozdobami, gdzie sie ten ancuszek przyczepia do jednej szlówki i do jakiejs dalej - tak chocby skejcia smycz, tylko krótka. Planuje cos podobnego sobie zrobic, to wam potem pokaze
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-16, 14:19
Nonko, nie wiem czemu cie to rozbawilo, przypuszczam ze to błąd ortograficzny, który każdemu moze się zdarzyć:) Nie działa mi tu słownik internetowy, więc nie poprawie tego - gdyż nie wiem jaki i ile błędów w tym słówku popełniłam ani jaki jest jego poprawny zapis Pragne jednak przypomniec, ze naruszasz regulamin (ale nie bierz tego do siebie, ma być zabawnie przeciez )
BTW
jaki unwersalny kolor bryloczka proponujecie, jesli ja mam jeansy z roznymi kolorami haftów?
gdyż nie wiem jaki i ile błędów w tym słówku popełniłam ani jaki jest jego poprawny zapis
Cytat:
szlufka: *Dobrze!*
Dziękujemy za skorzystanie ze słownika.
i prosze o powrot do tematu
Sweet_Nuka napisał/a:
jaki unwersalny kolor bryloczka proponujecie, jesli ja mam jeansy z roznymi kolorami haftów
moze cos z bialego ,perlowego,lub przezroczystego,albo poprostu sprawdz jakiego koloru jest najwiecej i taki kup brelok
a tak wogole to jezeli masz roznokolorowe hafty to podejrzewam ze bedzie pasowal kazdy kolor
OO Iwonko, chyba masz takiego telefona jak i ja Ja mam przy nim tylko smycz, bo uzywam go jako mp3 i nie chce, żeby mi tam cosik dyndało. Ale te breloki calkiem fajne!!!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum