znalazłam ten temat!
otóż ja poszukuję spódniczki na rozpoczęcie roku ( nie tylko ) u mnie w okolicy znalazłam tylko 3 fasony spódniczek pasujących na tę okazję... a oto co znalazłam na allegro
poradźcie coś. wiem, że teraz jest moda na te spódniczki z wysokim stanem, ale zdaje mi się że to minie, a wolałabym coś bardziej uniwersalnego, co zawsze jest in.
[ Dodano: 2008-08-06, 18:44 ]
aaa i zapomniałabym, nie chcę raczej nic krótkiego. mam krzywiaste nóżki i dlatego muszę nosić spódniczki zakrywające kolana aby tego nie było widać
[ Dodano: 2008-08-06, 18:46 ]
i jeszcze to znalazłam
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
podobają mi się te z wysokim stanem, ale właśnie moja obecna spódniczka taki posiadała i strasznie mnie w żebra cisła, była to taka zwykła spódniczka z kompletu z żakietem kupiona przed egzaminem gimnazjalnym. teraz pewnie szyją inne, musiałabym przymierzyć i zobaczyć jak się czuję z tym wysokim stanem... bo ostatnio mi się przytyło w brzuchu no i moje żebra ej i w biodrach przytyłam
ehh te ołówkowe są dobre dla tych co mają ładny brzuch, podobają mi się bardzo sama mam taką ale nie do piersi a poza tym jak ją noszę to wciągam brzuch i git
Jeśli chodzi o problem aniusi to myślę że te spódnice są w sam raz- zresztą mi osobiście taki krój najbardziej odpowiada podoba mi się ta 2 ewent 3 wersja z allegro i na pewno wykorzysta się je też na inne okazje
w wyniku wielkiej nudy znalazłam przypadkowo takie coś : http://www.stylistka.pl/m...erokie-biodra-2 (to chyba nie jest reklama?)
PS.nie będe nosic zadnych syrenich spódnic
Mi też nie pasuję, bardziej odpowiednie dla Pań w średnim wieku. ale nie zgodzę się z:
-szerokich spódnic kloszowych (np. z półkola czy koła) ( mam taką i wyglądam w niej bardzo ładnie)
- spódnic krótszych niż za kolano ( też mam i większość mi mówi, że wyglądam ładniej niż w dłuższych )
W asymetrycznych też dobrze się czuje i wszelkiego rodzaju falbanki
Zresztą ja nie chcę tuszować swoich szerszych bioderek wręcz przeciwnie, tylko że niektóre kiecki poprostu nie pasują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum