Niedawno zyskałam nowa manie Nałogowo odwiedzam Second Handy Wreszcie się do nich przekonałam i bardzo się z tego cieszę Zawsze coś supe r sobie w nich wyszperam
Ostatnio śliczną tuniczkę Amisu (NY) , Dorothy Perkins i pare "niefirmowych"
Wyszperałam też króciutką bluzę-bolerko GAPa Za to wszystko zapłaciłam tyle, ile w "normalnym" sklepie za jedną rzecz
Uuu, ale ja już dawno w żadnym lumpku nie byłam Tylko, że nie ma w Połczynie fajnych A na drogie to mi żal dupę ściska jak muszę kasę wydać Chyba, że wyprzedaże, albo rodzice płacą... Ale i tak mam poczucie winy, że ich wykorzystuję nadmiernie, a oni muszą ciągle mieć siano na moje zachcianki.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Ja ostatnio kupiłam bokserkę w kwiaty Atmosphere, bluzkę tubę, czarną kopertówkę, granatowe szorty i sweter w czarne i białe paski, ale nie chce mi się wstawiać zdjęć, bo mam leniwy tyłek
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
U mnie to już nawet nie ma na kg, tylko wycenione rzeczy są przeważnie te lepsze. Na wagę to zostaję jakieś same szmaty. A wyceniają tak,że byle bluzeczka kosztuje 20-30 zł,więc się nie opłaca,wolę nową kupić.
ja zawsze chodzilam do tych wycenianych i ostatnio zrobilo sie mega drogo Ale za to otworzyli mi na osiedlu 2 na wage i ciagle w nich buszuje . Kiedys nie potrafilam w nich nic znalezc, a teraz przetrzasam wszystko i co tydzien przychodze do domu z nowa bluzka, spodniami za ok.7-20 zl . Dodam, ze rzeczy sa nowe, niektore maja metki. U mnie jest tak, ze codziennie wyjmuja pojedyncze sztuki ubran, wiec trzeba mocno grzebac i czesto zagladac. Juz nie raz widzialam w SH mega perelki, ale niestety nie moje rozmiary. U mnie tez ceny sa wysokie, ale wszystkie rzeczy, ktore do tej pory bralam byly bardzo lekkie, wiec kosztowaly ostatecznie grosze.
ja tez od czasu do czasu zaglądne do lumpexu i nie raz można znaleźć coś fajnego za grosze. Np. ostatnio kupilam sboie czarna bluzke lekko elegncka z lekkim srebrnym polyskiem z H&M za 5 zł ! takie zakupy to sama przyjemnośc:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum