Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Stringi na męskiej pupie :)
Autor Wiadomość
Ilinka 

Wysłany: 2005-11-06, 23:23   Stringi na męskiej pupie :)

Strasznie mnie ciekawi, co też myslicie o mężczyznach noszących stringi. Spotkałam się z paroma negatywnymi opiniami na ten temat - że facet w stringach musi być zapatrzonym w siebie narcyzem albo tancerzem z sextetu :) Ja osobiscie uwazam,ze na ładnej pupci wyglądają fajnie - zresztą męzczyzna też ma prawo do tego,by jego pupa upalnym latem nie musiała się przegrzewać :)

A co Wy na to?

oleńka 

Wysłany: 2005-11-06, 23:33   

Ilinka napisał/a:
że facet w stringach musi być zapatrzonym w siebie narcyzem albo tancerzem z sextetu
no ja nie wychodzę z takiego założenia ponieważ równie dobrze faceci mogli by nas nazwać babochłopami za to że chodzimy w spodniach
przy czym nie podobaja mi się faceci w stringach,w ogóle nie lubie u nich majtek ni obcisłych bokserek
lubię takie luźnie ale to poprostu kwestia gustu :oops:

iws 

Wysłany: 2005-11-07, 08:38   

Jak ktoś lubi.... proszę bardzo. Męska pupa lepiej wygląda a zwykłych gatkach bądź nago :)
W stringach natomiast wzbudza we mnie uśmiech na twarzy, ale bynajmniej nie z zachwytu! Na plaży facet w paseczkiem wywołuje u mnie zazenowanie. Prywatnie proszę bardzo, ale tak... Kwestia gustu oczywiście. Dodam tylko że gdyby mój facet w nastrojowym momencie niespodziewanie zdjął spodnie i zobaczyłabym go w takim stroju to czar prysłby od razu a ja śmiałabym się przez długi czas.

Uważam, że każdy ma prawo nosić co chce i daleka jestem od stwierdzenia że to homo.. czy metro... Wydaje mi się jednak że noszenie stringów zarówno dla kobiet jak i mężczyzn jest zobowiązujące - ładna pupa to podstawa bo można się narazić na śmieszność i dziwne docinki od osób trzecich.

Ilinka 

Wysłany: 2005-11-07, 10:44   

Wspomniałaś słówko 'metro'. Nie uważacie że to jakieś śmieszne określenie, wymyślone przez facetów którzy o siebie nie dbają? Nie mówię że pochwalam mężczyzn malujących paznokcie, ale do tego worka wrzucono też zadbanych,starannie ubranych przystojniaków...

Sweet_Nuka
[Usunięty]

Wysłany: 2005-11-07, 11:05   

a mnie sie nie podobaja osobiscie stringi u facetow. A te ze zwierzakowymi przodeami to juz w ogole...

oleńka 

Wysłany: 2005-11-07, 11:45   

Ilinka napisał/a:
wymyślone przez facetów którzy o siebie nie dbają? Nie mówię że pochwalam mężczyzn malujących paznokcie, ale do tego worka wrzucono też zadbanych,starannie ubranych przystojniaków...

kobiety tez różnie mówią na laski które sa zadbane więc poprostu to czysta zazdrość

Kamilcia 

Wysłany: 2005-11-07, 14:50   

oleńka napisał/a:
Ilinka napisał/a:
wymyślone przez facetów którzy o siebie nie dbają? Nie mówię że pochwalam mężczyzn malujących paznokcie, ale do tego worka wrzucono też zadbanych,starannie ubranych przystojniaków...

kobiety tez różnie mówią na laski które sa zadbane więc poprostu to czysta zazdroś

Popieram :) Uważam,że zadbany mężczyzna powinien być wzorem do naśladowania,a nie ofiarą zazdrosnych zaniedbanych facetów...A tak na marginesie uważam że stringi męskie są fajne,ale mnie bardziej podobają się obcisłe,męskie bokserki...najlepiej białe na opalonym facecie :D :D :D

gosiunia2004 

Wysłany: 2005-11-07, 15:27   

stringi u facetow zdecydowanie mni enie kreca ale przeciez wiadomo wszyscy nie musza sie podporzadkowywac mojemu gustowi
u fectow lubie bokserki luzne lub odcisle
zdecydowanie najmniej seksowne sa slipy...

Sweet_Nuka
[Usunięty]

Wysłany: 2005-11-07, 15:57   

gosiunia, popieram

Shameeka 

Wysłany: 2005-11-07, 16:13   

Ilinka napisał/a:
Spotkałam się z paroma negatywnymi opiniami na ten temat - że facet w stringach musi być zapatrzonym w siebie narcyzem albo tancerzem z sextetu n

Hm, ja tak na pewno nie sądze, ale stringi u faceta mnie odrzucają. Wydaje mi się to takie niemęskie. Nie lubię też obcisłych gaci ani slipów. Wg mnie najseksowniejsze są luźne bokserki :)

eve 

Wysłany: 2005-11-07, 20:38   

sa poprtosostu oblesni!
jakis czas temu mialam przyjemnosc grac ze znajomymi w rozbierana butelke... i jeden z panow mial na sobie stringi... myslalam ze tam bełtne, juz nawet jak po raz enty musial paradowac na dworze w samych gaciuszkach (siedzielismy w domq) nie moglam sie przyzwyczaic.. stanowczo jestem za bokserkami, sa najsexowniejsze.....:)

blue_eyed_kitty 

Wysłany: 2005-11-08, 00:02   

Kumpel mojego brata zrobil kiedys 'furore' kiedy wyszedl na plaze malutkiego nadmorskiego miasteczka w stringach!myslam ze nie bedzie jedyny.Byl...i oczy w szystkich skupily sie na jego...osobie :D

oleńka 

Wysłany: 2005-11-08, 09:29   

to niezły klimat musiał wtedy byc :lol:

adriana7 

Wysłany: 2005-11-08, 16:04   

Ja też jestem tego zdanie co Iwonka, że każdy nich nosi co mu się podoba. Mnie osobiście nie podobaja się stringi na facetach. Wole bokserki, jak juz miałabym wybierać :) Jakby mi ktoś wyskoczył w stringach a jako bonus z przodu jakiś zwierzaczek, to chyba bym umarła ze smiechu! Kiedyś miałam taki katalog ze Stanów, była tam tez i bielizna męska(dosyć dawno to było) i były tam róznego rodzaju męskie stringi(z materiału połyskującego, z cekinkami, odpinane z boku, z przodu z zameczkiem i takie tam) i raczej był to dla nas powód do śmiechu :) No ale jeśli się jakimś panom podobają, no to niech noszą :) Ale i tak samo jak i do damskich string (ów czy jak to się odmienia) dobrze by było mieć niezły tyłek. Taki pan owłosiony w stringach to raczej dla mnie nie byłby seksowny a obleśny!
Mały konkursik :D Głosujemy na zdjęcie nr 1 lub dwa :D
Zdjęcie nr 1

Zdjęcie nr 2

iws 

Wysłany: 2005-11-08, 16:15   

1

adriana7 

Wysłany: 2005-11-08, 16:28   

Ja też 1 :) Ale tyłeczek ze zdjęcia nr 2 całkiem przyzwoity :D

Dorota 

Wysłany: 2005-11-08, 17:10   

Zdecydowanie 1
A co do noszenia stringów przez mężczyzn to dopóki tego nie widzę to niech sobie noszą...

Shameeka 

Wysłany: 2005-11-08, 18:18   

Żadne mi się nie podoba, bo lubię luuuuuuuzik :D Ale gdybym już musiała wybierać koniecznie, to zdecydowanie nr 1

Ilinka 

Wysłany: 2005-11-08, 18:53   

A mnie się oba podobają - ta pupcia na zdjęciu numer 2 jest całkiem apetyczna, mimo stringów :)

SAMANTA 

Wysłany: 2005-11-08, 19:03   

Nie no stringi zostawmy dla damskich tyłeczkow :D

Odpowiedz do tematu