Ten miś jest wewnatrz kaptura a naokoło jest futerko
Ja w pralni piorę tylko zimowe kutki, płaszcze itp., poniewarz wolę wydać troche na pralnie,
niż zniszczyć je praniem w zwykłej pralce Poza tym wypranie tej kurtki w pralni to koszt 15zł. więc nie jest to dużo
ja w zeszłym roku kupiałm sobie takabiała kurteczkę z kiciusiem z deepie uwielbiam ją jeden minut... nerki mi z lekka widać... w tym roku mama się zdenerwowała i kupiła mi płaszcz do kolan z housa (po raz XX powtarzam: Kocham ten sklep ) taki sliwkowy, z paskiem chciałam miec zawsze zapinana kurtałkę w pasie i do tego biała czapa w rózowe roślinki równiez z housa i jest git mam jeszcze taką czarnmi wstawkami ale jej nie lubię, czasem ja zakładam jak ide z psem Białą kurtke piorę co tydzień czasem co dwa jak chodze w płaszcze (jest cieplejszy) w automacie, na pralni bym zbankrutowałą, ale mam zamiar płaszcz dać do pralni ale jak bedzie brudny p ile gdzies wezmą ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum