Mi sie tez te futrzaki podobaja
Tylko nie wiem do czego je nosic.Wiem-to brzmi smiesznie:) ale np.do spodnicy wydaja mi sie za 'ciezkie' a do spodni to nie iwe jak(co z nogawkami). Taka nieporadna jestem
Pozdrawiam!
Ja już sobie kupiłam buty na zimę .To są takie kozaczki do pół łydki z białej skórki, są w nich sznórowadła na całą długość,ale z boku jest zamek także łatwo się je zakłada .Poza tym są od wewnątrz leciutko podszyte futerkiem.Nie mają żadnej szpilki ani obcasa (chociaż bardzo podobają mi się kozaczki na szpilce...) ale do szkoły trudno byłoby w takich chodzić.A narazie nikt mi nie kupi dwóch par .No,ale ogólnie jestem zadowolona z zakupu .
Kozaczki na szpilce zdecydowanieeee Tylko w tym roku juz nie czarne, bo czarne mam na jesien - zamsz Mhm
Te z futerkiem są troszkie niepraktyczne chyba
Mnie też futrzaki bardzo się podobają, ale już swoje buty zimowe mam. Są to raczej takie jesienno-zimowe. Takie jakby bokserskie, do połowy łydki mniej-więcej, ze skóry, ale mają ocieplenie w śroku. Bardzo ładnie wyglądają na nodze. A kupiłam je w promocji - zapłaciłam 69 złotych, a wcześniej kosztowały 199 złotych To było wyjątkowo udane "przecenowe polowanie"
blue_eyed_kitty napisał/a:
Mi sie tez te futrzaki podobaja
Tylko nie wiem do czego je nosic.Wiem-to brzmi smiesznie:) ale np.do spodnicy wydaja mi sie za 'ciezkie' a do spodni to nie iwe jak(co z nogawkami). Taka nieporadna jestem
Pozdrawiam!
Futrzaki można nosić do wszystkiego (prawie ). Do spódnicy jak najbardziej, one właśnie mają wyglądać, tak jak wyglądają, czyli "ciężko" Zależy oczywiście, jaki krój, długość itp. ma ta spódnica. A do spodni to różnie. Jeżeli spodnie mają wąskie nogawki, to można wsadzić je w buty, a jeżeli nogawki są szersze, to podwinąć Mnie osobiście bardzo podobają się takie "futrzaki" do dżinsów z wąskimi nogawkami. Ale nie mam ani "futrzaków", ani dżinsów z wąskimi nogawkami
Ehh, rozpisałam się troszkę
też mam boksery , gdzies nawet tutaj jest ich zdjęcie, ale nie są one na zimę. Włąsnie dzisiaj byłam na cmentarzu i zmerzły mi w nich nogi Na zimę mam takie buty trapery oraz kozaki na szpilce z futerkiem w środku. Ale one to raczej tzw kościólkowe są, bo jak jest lód to w życiu w nich nie wyjde, jedynie od święta
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Futrzaki są , ale cóż....jak dla mnie niepraktyczne. Zamierzam kupić kozaki na płaskim obcasie bo już starowinka jezdem - nie na moje nogi haha! (ewentualnie na takim tycim-tycim!)No i z przodu takie "ścięte szpice". Widziałam fajne w ccc....
Ja kupiłam w zeszłym roku futrzaki. Ciepłe są nie można powiedzieć. Wadą ich jest to że kilka zasp i całe mokre. Są dobre na suchą zimę. W tym roku planuję sobie kupić coś w czym będę mogła chodzić po śniegu Szukam i szukam ale jeszcze nic nie znalazłam. Bardzo mi marzną stopy podczas mrozów więc to muszą być baaardzo ciepłe buty.
Szpilki mam, ale one są dobre do samochodu i jak lód się rozpuści bo inaczej można w nich wywinąc niezłego orła.
a ja mam kozaczki na klinie <10 cm>
i jestem bardzo z nich zadowolona
chciałam jeszcze szpileczki kupić ale nie mogę sobie poradzic w samochodzie
mam jeszcze takie na niskim obcasiku do śmigania
ale i tak muszę jeszcze jakieś sportowe kupić
[ Dodano: 2005-11-04, 10:20 ]
aaaaaaa jeszcze zapomniałam dodać
śliczne są te futrzaki-najbardziej białe mi sie podobają-tyle ze najszybciej by się brudziły
ocieplane glany; sa bardzo wygodne i ciepłe; nie ma to jak płaska wygodna podeszwa a nie szpilka która utrudnia chodzenie; troche ciezkie sa ale można sę przyzwyczaić; no i co najwazniejsze pasują praktycznie do wszystkiego; polecam
ja rozpoczelam poszukiwania butow na zime. niestety nie moge znalezc nic dla siebie znalezc:( Albo nie ma numeru dla mnie (bo to juz norma ze w prawie zadnym sklepie nie moge znale rozmiaru 40-41), a jak juz znajdzie sie rozmiar to albo fason jest beznadziejny albo jest na szpilkach (na zime odpada bo niechce sie polamac ani chodzic dziwacznie po sliskiej nawierzchni).
Pewnie skonczy sie na tym ze ta zime przechodze w zeszlorocznych koazakach, ale jeszcze sie nie poddaje:)
Również jestem jeszcze w poszukiwaniu zimowych butów. Na początku ubzdurałam sobie że kupię na mega szpilce, ale chyba mi przeszło i będę raczej szukała bardziej sportowych bo spodobało mi się noszenie do takich butów prostych podwijanych spodni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum