Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie najczęściej kupujecie ubrania
Autor Wiadomość
outsiderka 

Wysłany: 2006-11-21, 13:07   

Taak, niedługo Mikołajki :D

ETNA 

Wysłany: 2006-11-21, 13:10   

Jasne, przysyłajcie zamówienia :D
Jedyną wadą tego, że mogę sobie robić takie taniutkie zakupy jest to, że potem ceny w sklepach po których chodzę wydają mi się strasznie wysokie :razz: No ale myślę sobie, że skoro większość rzeczy kupuję za bezcen, to przecież od czasu do czasu mogę też zaszaleć na zakupach :grin: W końcu każda kobieta zawsze umie sobie jakoś wytłumaczyć pociąg do ciuszków :razz:

outsiderka 

Wysłany: 2006-11-21, 13:11   

No, ma się rozumieć xD

Sweet_Nuka
[Usunięty]

Wysłany: 2006-11-21, 14:18   

ładna sukienke na bal w styczniu poprsze ;)

ETNA 

Wysłany: 2006-11-21, 14:46   

Sweet_Nuka napisał/a:
ładna sukienke na bal w styczniu poprsze

OK :D

Sweet_Nuka
[Usunięty]

Wysłany: 2006-11-21, 14:50   

ETNA, dziekuje ;) czekam na oferty :P

Nonkaa
[Usunięty]

Wysłany: 2006-11-21, 20:58   

oooo Terranova!!!!, zapomniałam o moim ulubionym z ulubionych, jak mogłam. Terranova rlz!!

outsiderka 

Wysłany: 2007-01-09, 14:43   

Nonkaa napisał/a:
oooo Terranova!!!!, zapomniałam o moim ulubionym z ulubionych, jak mogłam. Terranova rlz!!

Byłam raz w Terranovie i nigdy więcej. 50 ubrań na wieszakach jest robionych na jedno kopyto.

Kinna 

Wysłany: 2007-01-09, 17:31   

a ja kupuje ciuchy na bazarze lub na gieldzie..spodnie kupuje za 45 złoty a bluzki po 20 zł :)

Limonka 

Wysłany: 2007-01-12, 00:37   

Ja kupuje głównie w:
Housie
Butiku
UPSie
i na allegro :D

Ankaa 

Wysłany: 2007-01-12, 19:51   

moim zdaniem lepiej kupowac markowe ciuchy, bo mimo iż są drogie to serio dłużej służą i ogólnie lepiej się prezentują :)

Osobiście najbardziej lubię ROXY, NEW YORKER, TALLY WEILJ :)

Bridget 

Wysłany: 2007-01-15, 19:09   

Ankaa napisał/a:
moim zdaniem lepiej kupowac markowe ciuchy, bo mimo iż są drogie to serio dłużej służą i ogólnie lepiej się prezentują :)

dokładnie :D zgadzam sie :D ja bardzo lubie HOUSA TROLLA (mało jest u mnie sklepów a żadko wyjeżdżam do większych miast na ciuchy i oczywiście cuchy od mamy :D :*

ines.ka 

Wysłany: 2007-01-18, 02:59   

ja kupuje u Dorothy Perkins, Warehouse, i Monsoon (dla VIP'ow) :)
poza tym ja rozbiegam sie po Londynie, to mozna duzo rzeczy znalesc, tylko nie w centrum na Oxford Street (czytalam w necie, ze to jest najmodniejsza ulica Europy, gdzie jest najwiecej i najlepszych sklepow mody, ja osobiscie omijam te sklepy, choc na tej ulicy pracuje, bo moda angielska, to totalne bezguscie!)

Sonia :* 

Wysłany: 2007-01-27, 12:03   

cheerli napisał/a:
No własnie, nigdzie nie ma

w blue city jest

[ Dodano: 2007-01-27, 12:09 ]
Ankaa napisał/a:
moim zdaniem lepiej kupowac markowe ciuchy, bo mimo iż są drogie to serio dłużej służą i ogólnie lepiej się prezentują

też tak sadze, ja nie mam jeszcze nic z bazaru :oops: :oops:

sniezka 

Wysłany: 2007-01-27, 12:55   

HAH....ja tez lubie markowe ciuchy (GAP, Mango, Terranova, House, New Yorker, Cubus, C&A, Diverse, Reporter, czsami Cropp (ale to tylko jesli chodzi o saszety,czapki lub portwele albo torby bo maja czasami fajne ), Under Ground (slep dla skatów ale znalazlam tam ostatnio taki fajny pordwel czerwony w biale czachy :D ). Oczywiscie mam tez troche ciuchów z lumpeksów bo mi sie podobaly albo z bazarków (np. z Placu świebodzkiego albo Zielińskiego) bo są tam tez naprawde fajne ciuchy i tanie :)

outsiderka 

Wysłany: 2007-01-27, 13:04   

Ankaa napisał/a:
moim zdaniem lepiej kupowac markowe ciuchy, bo mimo iż są drogie to serio dłużej służą i ogólnie lepiej się prezentują

Lepiej się prezentują? :059: Niektóre markowe ciuchy, np. z najbardziej lumpiastej fimy Cropp Town wyglądają jak z odzysku, więc polemizowałabym.

Z takich ubrań 'z metką' najtrwalsze są chyba z Big Stara. Mam parę ubrań z tej firmy i są dobre. A spodnie, np. z Pretty Girl nie są tak dobre jakościowo. Tak samo bluzki z Butiku. Prują się na rękawach w zastraszającym tępie (w okolicach nadgarstków!!).

Magda87 

Wysłany: 2007-02-02, 10:58   

sniezka napisał/a:
Under Ground

a nie przypadkiem Andegrand ?

sniezka 

Wysłany: 2007-02-02, 11:19   

oj tam xD różniica :D hahahaa.....moze i Andergrand :D ale chyba wiadomo i tak o co chodzi :D :D oo..otwieraja nowy sklepik z ciuchami kolo AE Woman (tam w Ładzie). Caaały różowy jest ten sklep. :D bede mmusiala sie wybrac i zobaczyc co tam maja ciekawego :D

ooolusia88 

Wysłany: 2007-02-02, 13:44   

Ja mieszkam w Częstochowie i pomimo że to wcale nie takie małe miasto to mało jest fajnych firmowych sklepów.Ja osobiście bardziej cenię ciuchy firmowe.Kiedyś kupowałam na bazarach lub ryneczkach ubrania ale zmieniłam zdanie na temat takich ciuchów.Najczęściej kupuję w butikach.Lubię się ubierać w Trollu,Upsie,Diversie,Butiku i Orsayu.Mieliśmy Tally Weijl ale mało ludzi tam kupowało i zlikwidowali :/

Lotta 

Wysłany: 2007-02-15, 02:01   

Jedyną wadą tego, że mogę sobie robić takie taniutkie zakupy jest to, że potem ceny w sklepach po których chodzę wydają mi się strasznie wysokie No ale myślę sobie, że skoro większość rzeczy kupuję za bezcen, to przecież od czasu do czasu mogę też zaszaleć na zakupach W końcu każda kobieta zawsze umie sobie jakoś wytłumaczyć pociąg do ciuszków (ETNA)
Skąd ja to znam :D :D :D
najwiecej ile w przeciagu 5 lat wydalam na spodnie bylo to jakies 80zł w 1kl. LO i 2 m-ce temu w Diversie. Nie wiem co mnie tknelo na takie zakupy :D dla mnie teraz 80zł za spodnie to dużo :? Skapiec ze mnie jak diabli :D Na samochod zbieram :D sa tacy co wydaja 200zł a kupuja 2,3 rzeczy, ja wole ich kupic 40 :D A ulubione sklepy?
1. New Yorker
2. New Yorker
3. New Yorker :D
A tak serio:
2. ciucholand na Szlaku
3. Sephora
4. Diverse
5. House
6. Puma i Reebok
Zaś nie znosze Croppa i Zary :evil: nie trawie tych sklepow

Odpowiedz do tematu