Ogólnie to ja nie jestem uczulona na nikiel, ale jednak coś po operacji kręgosłupa, moje uszy strasznie swędzą gdy noszę 'nie srebro'
WIesz moja siostra tez nigdy nie była uczulona ale od czasu ciąży już jest i póki co to wychodzi że się już nie cofnie! ...więc może i Tobie zostanie?!
Ja jestem alergiczką i mogę nosić tylko srebro, żadnej sztucznej biżuterii, ani złota w uszach... ale takie ładniejsze na wyjście to kupuję z firmy Colibra co robią właśnie takie antyuczuleniowe-a w każdym bądź razie bez niklu i czasem noszę
Ostatnio sobie kupiłam właśnie nowe nawet w kolorze złotym właśnie tej firmy i jestem póki co zadowolona
a to moje studniówkowe kolczyki, kupiłam w Cubusie za 10 zł
mam bardzo, ale to bardzo podobne a kupiłam za jakieś 3-5zł, nie pamiętam dokładnie w pasmanterii u mnie w mieście. też białe tylko że u mnie jest trochę mniejsza różnica w wielkości między mniejszymi a większymi koralikami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum