Mnie denerwują b. "płytkie" spodnie + cały brzuch na wierzchu, nie zawsze szczupły, tylko takie wałki po bokach. A jak dziewczyna ma krótkie nogi to taki ubiór jeszcze bardziej je skraca. Golizna góry mnie tak nie razi
nie jestem konserwatywna,ale gołych torsów czy staników bikini do chodzenia po mieście nie pochwalam.Można założyć coś lekkiegio ,luźnego i przewiewnego,a nie rozbierać się do tego stopnia.Miasto to nie plaża
ja jestem tego samego zdania, co Aga Jakoś nie podobają mi się roznegliżowane panienki i panowie paradujący środkiem miasta, przy czym nie jest to maisto nadmorskie ani promenada. Jest teraz tyle rodzajów wszelakich spodenek, bluzek itd że jest w czym wybierać. Moim zdaniem plaża jest od tego, aby tam się pokazywać w bikini lub topless a nie środek miasta.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
W sobotę robiłam zakupy na wyjazd więc udałam się do hipermarketu. Juz miałam wychodzić, gdy moją uwagę przykuła dziewczyna przy kasie. Oczy wyszły na wierzch. Pakowała już swoje produkty. Ubrana była w czarną górę od bikini i w plisowaną czarno-biała krótką spódniczkę. Pełno ludzi i wszystkich wzrok utkwiony w tę jedną osobę. Boże! O czym Ci ludzie myślą zakładając takie coś na zakupy. Zrozumiałabym to gdyby w pobliżu była plaża, jezioro czy rzeka, ale w okolicy nie ma niczego takiego.
Dla mnie jak dziewczyna zakłada mini to nie powinna już zakładać krótkiej bluzeczki odsłaniającej brzuch lub głęgokiego dekoldu. Tak samo jak zakłada krotką bluzeczke to nie powinna już zakładać mini. Mozna pokazywać troche ciała ale bez przesady... nie wszystko na raz. Co do tych wałków... jak są w miare małe to niech sobie dziewczyna je pokazuje... jej sprawa. Ale jak są naprawde duże to już przegięcie
nienawidze jak grubsze dziewczyny pokazuja brzuch albo maja kolczyki w pempku to poprostu az nie moge na to patrzec ... jezeli kogos uraziłam to bardzo przepraszam
Dla mnie jak dziewczyna zakłada mini to nie powinna już zakładać krótkiej bluzeczki odsłaniającej brzuch lub głęgokiego dekoldu.
Krótkie bluzeczki są bardzo modne a więc wskazane i do mini i do spodni dlaczego by nie pokazać 10cm. opalonego brzusia jest lato więc strój musi być lekki i przewiewny
Popieram Iwonkę. Także jestem za tym, aby za dużo nie pokazywać. Po co odsłaniać od razu wszystko, od razu eksponowac wszystkie swoje atuty, lepiej jest, jak wyobraźnia(szczególnie męska) troszkę popracuje. Po co od razu tak kawa na ławe.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Popieram Iwonkę. Także jestem za tym, aby za dużo nie pokazywać. Po co odsłaniać od razu wszystko, od razu eksponowac wszystkie swoje atuty, lepiej jest, jak wyobraźnia(szczególnie męska) troszkę popracuje. Po co od razu tak kawa na ławe.
Właśnie! Męska wyobraźnia niech pracuje na pełnych obrotach. W swoim czasie można odsłonić co nieco
Krótkie bluzeczki są bardzo modne a więc wskazane i do mini i do spodni dlaczego by nie pokazać 10cm. opalonego brzusia jest lato więc strój musi być lekki i przewiewny
Co za dużo to nie zdrowo przynajmniej moim zdaniem.
Dla mnie to dość niestetycznie wygląda jak dziewczyna wszystko na raz pokazuje. Ale są gusta i guściki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum