Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Golizna w mieście
Autor Wiadomość
iws 

Wysłany: 2005-07-27, 09:23   Golizna w mieście

Co myślicie na ten temat?
Artykuł: Letnia golizna w mieście

Jakie jest Wasze zdanie odnośnie ubierania się w czasie lata i gdzie jest granica odsłaniania ciała? :D

martia 

Wysłany: 2005-07-27, 17:46   

Mnie denerwują b. "płytkie" spodnie + cały brzuch na wierzchu, nie zawsze szczupły, tylko takie wałki po bokach. A jak dziewczyna ma krótkie nogi to taki ubiór jeszcze bardziej je skraca. Golizna góry mnie tak nie razi :(

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-27, 19:08   

nie jestem konserwatywna,ale gołych torsów czy staników bikini do chodzenia po mieście nie pochwalam.Można założyć coś lekkiegio ,luźnego i przewiewnego,a nie rozbierać się do tego stopnia.Miasto to nie plaża

adriana7 

Wysłany: 2005-07-28, 18:19   

ja jestem tego samego zdania, co Aga :588: Jakoś nie podobają mi się roznegliżowane panienki i panowie paradujący środkiem miasta, przy czym nie jest to maisto nadmorskie ani promenada. Jest teraz tyle rodzajów wszelakich spodenek, bluzek itd że jest w czym wybierać. Moim zdaniem plaża jest od tego, aby tam się pokazywać w bikini lub topless a nie środek miasta.

pingwin 

Wysłany: 2005-07-28, 21:55   

Ado :588: Ago :588: zgadzam się z wami w zupełości nic dodać , nic ująć :grin:

mi_ 

Wysłany: 2005-07-28, 22:02   

Hmm, rzeczywiście mnie też drażnia panienki w krótkich bluzeczkach ...ale tylko te, które mają te wałeczki 8)

WS 

Wysłany: 2005-07-29, 00:15   

Krótkie bluzeczki - TAK - wałeczki :) NIE

mi_ 

Wysłany: 2005-07-29, 10:54   

Wojtek , dokładnie, tak, jak mówisz 8)

iws 

Wysłany: 2005-07-29, 12:36   

WS napisał/a:
wałeczki NIE
To strasznie razi :)

iws 

Wysłany: 2005-08-01, 13:41   

W sobotę robiłam zakupy na wyjazd więc udałam się do hipermarketu. Juz miałam wychodzić, gdy moją uwagę przykuła dziewczyna przy kasie. Oczy wyszły na wierzch. Pakowała już swoje produkty. Ubrana była w czarną górę od bikini i w plisowaną czarno-biała krótką spódniczkę. Pełno ludzi i wszystkich wzrok utkwiony w tę jedną osobę. Boże! O czym Ci ludzie myślą zakładając takie coś na zakupy. Zrozumiałabym to gdyby w pobliżu była plaża, jezioro czy rzeka, ale w okolicy nie ma niczego takiego.

:shock:

SAMANTA 

Wysłany: 2005-08-01, 18:52   

A tam jak sie nie wstydza wałkow niech sobie nosza:-)

_Kasieńka_ 

Wysłany: 2005-08-01, 19:12   

Dla mnie jak dziewczyna zakłada mini to nie powinna już zakładać krótkiej bluzeczki odsłaniającej brzuch lub głęgokiego dekoldu. Tak samo jak zakłada krotką bluzeczke to nie powinna już zakładać mini. Mozna pokazywać troche ciała ale bez przesady... nie wszystko na raz. Co do tych wałków... jak są w miare małe to niech sobie dziewczyna je pokazuje... jej sprawa. Ale jak są naprawde duże to już przegięcie :grin:

anecia 

Wysłany: 2005-08-01, 21:48   

nienawidze jak grubsze dziewczyny pokazuja brzuch albo maja kolczyki w pempku to poprostu az nie moge na to patrzec ... jezeli kogos uraziłam to bardzo przepraszam

WS 

Wysłany: 2005-08-01, 23:47   

_Kasieńka_ napisał/a:
Dla mnie jak dziewczyna zakłada mini to nie powinna już zakładać krótkiej bluzeczki odsłaniającej brzuch lub głęgokiego dekoldu.

Krótkie bluzeczki są bardzo modne a więc wskazane i do mini i do spodni dlaczego by nie pokazać 10cm. opalonego brzusia jest lato więc strój musi być lekki i przewiewny :)

iws 

Wysłany: 2005-08-02, 08:01   

Ja wychodzę z założenia, chcesz wyeksponować nogi to zakryj dekolt, z kolei chcesz pokazać dekolt - zakryj trochę nóg.

Nie trzeba pokazywać wszystkiego jednocześnie - trzeba trochę pozaskakiwać :)

WS 

Wysłany: 2005-08-02, 12:16   

Niech i tak będzie, byle by tylko trochę pozaskakiwać :)

iws 

Wysłany: 2005-08-02, 13:25   

ZAskakiwac można zawsze ;)

Poza tym zakładając mini można założyć zakrytą górę, ale przylegająca do ciała.

adriana7 

Wysłany: 2005-08-02, 15:36   

Popieram Iwonkę. Także jestem za tym, aby za dużo nie pokazywać. Po co odsłaniać od razu wszystko, od razu eksponowac wszystkie swoje atuty, lepiej jest, jak wyobraźnia(szczególnie męska) troszkę popracuje. Po co od razu tak kawa na ławe.

iws 

Wysłany: 2005-08-02, 17:39   

adriana7 napisał/a:
Popieram Iwonkę. Także jestem za tym, aby za dużo nie pokazywać. Po co odsłaniać od razu wszystko, od razu eksponowac wszystkie swoje atuty, lepiej jest, jak wyobraźnia(szczególnie męska) troszkę popracuje. Po co od razu tak kawa na ławe.

Właśnie! Męska wyobraźnia niech pracuje na pełnych obrotach. W swoim czasie można odsłonić co nieco :lol:

_Kasieńka_ 

Wysłany: 2005-08-02, 21:23   

Cytat:
Krótkie bluzeczki są bardzo modne a więc wskazane i do mini i do spodni dlaczego by nie pokazać 10cm. opalonego brzusia jest lato więc strój musi być lekki i przewiewny

Co za dużo to nie zdrowo przynajmniej moim zdaniem.
Dla mnie to dość niestetycznie wygląda jak dziewczyna wszystko na raz pokazuje. Ale są gusta i guściki :wink:

Odpowiedz do tematu