osobiście uważam te "wkładeczki" za totalnie niepotrzebna rzecz. bo chyba tu nie jest mowa o "prześwitywaniu" tyko o "odznaczaniu się" tego i owego na tym staniku, tak?
Mysle ze tak. Sama konstrukcja tego typu stanika jest dla wiekszych rozmiarow. Dla malych biustow nalepsze sa push up, usztywniane staniki albo zwykle bikini. Taki kostium jest moim zdaniem dobry dla osoby "przy tuszy"
mi strasznie podoba sie ten, niby moj rozmiar, ale boje sie, ze nie bedzie pasowac wiec pewnie na allegr nie kupie, a teraz nie wiem czy latwo bedzie dostac takie, pewnie wszystko przebrane teraz
chodząc po sklepach w poszukiwaniu kostiumu widziałam bardzo dużo z wkładkami w stanikach, ogólnie ciężko mi było w sklepach sportowych znaleźć swój rozmiar
ja kupiłam sobie właśnie taki krój, jak pokazała Ewka, ten niby pomniejszający biust. ale na swój rozmiar narzekać nie mogę, majteczki wzięłam nr36, a górę 42...
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
oddaj troche z biustu!
jutro pojade sobie na ryneczek (na Zielinskiego w Wrc ), moze poszukam czegos w galeriach. a jak nie kupie, to jak cos mam 1 stroj, tylko mi sie gacie sa troche wysokie i w tylek wzynaja troszke wiem, ze troche dziecinny wzor, ale na mnie ladniej wyglada
no co ty ;> a byl duzy wybor? ogolnie chyba w takich "galeriowych" sklepach nigdy chyba nie widzialam nic dla siebie...
w Galerii Domnikańskiej było jeszcze sporo do wyboru, ale to było z dwa tygodnie temu... Ja kupiłam w Magnolii.
a w Magnolii jeszcze w Pull&Bear czy Beer widziałam, że były stroje, 20zł za część.
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum