mi by cycki na pewno wyskoczyly z takiego nieusztywnionego wiec wole nie ryzykowac...
Tak,takie zawiązywane lubią robic nniespodzianki Zawsze ktos zrobi psikusa i z tyłu rozwiąże albo cos się przesunie i jest się posądzonym o publiczne obnażanie się
mi by cycki na pewno wyskoczyly z takiego nieusztywnionego wiec wole nie ryzykowac...
Tak,takie zawiązywane lubią robic nniespodzianki Zawsze ktos zrobi psikusa i z tyłu rozwiąże albo cos się przesunie i jest się posądzonym o publiczne obnażanie się
no wlasnie
w dodatku one sa bardziej przeswitujace chyba...
to nie dla mnie
Śliczne stroje Paulette I ta miseczka, Boże tylko pozazdrościć. Ja najpierw też myślałam o szortach, bo nie chce się swoim cellulitem chwalić ale później pomyślałam, że jak go opale (bo to chyba nie cellulit, tylko rozstępy ) to będzie mniej widać.
Ej ja naprawdę nie wiem, czy to cellulit czy rozstępy
PS. staniczki zapinane z przodu na magnesy ?
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
ee też nie słyszałam o takim topless Ale ciekawe, ciekawe. Zdjęcia nie wkleję, bo nie mam aparatu zdolnego do zrobienia takiego zdjęcia To może ja też mam jedno i drugie no na nogach to mam lekki cellulit, a na tyłku
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Paulette, ale ten pierwszy to bielizna.... to sie nie klasyfikuje do strojów, aczkolwiek w ciagu ostatnich kilku dni panie czesto pytaly co to takiego. A drugi tez znam bardzo ładny
ale spoko nikt sie nie dowie w sumie nie ma napisane nigdzie wielkimi literami ze to jest bielizna, ale my tam swoje oznaczenia mamy u nas np. do tego staniczka zostaly tylko stringi wiec masz fajnie ze masz komplet ze spodenkami w takim to owszem poplywac mozna
[ Dodano: 2007-07-23, 11:01 ]
Edyta_000 napisał/a:
tylko ja nie lubie tych usztywnianych staniczkow, wole te zawiazywane bo lepiej sie w nich opalac topless
przeciez jak sie opalasz topless to musisz sciagnac stanik wiec wg mnie to nie ma znaczenia jaki bedzie stanik skoro i tak go sciagniesz
Pomylilam sie poprostu i nie tak napisalam dla mnie jest roznica bo mialam taki usztywniany i byl beznadziejny, teraz przeznaczylam go na zykly stanik, a te zawiazywane nic nie przeswituja bo maja jeszcze wkladeczki,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum