Kurczęę, a ja bardzo chciałabym iść na jakiś casting Niestety mieszkam na wielkiiim zadupiu i nie mam możliwości Chciałabym jakoś wykorzystać swój wzrost i wymiary
Apsik! napisał/a:
ja bym bardzo chciała wziąć udział w takim castingu, generalnie z budowy mam zadatki na modelkę ale nie wiem czy by mi to wyszło no ale dla zabawy bym nawet poszła, niestety tu gdzie mieszkam nie mam takiej możliwości a dojeżdżać tylko po to żeby się sprawdzić to też mi się nie opłaca.
Ej no, laski... nie narzekajcie, tylko zróbcie sobie odpowiednie zdjęcia (twarz bez makijażu i figura w kostiumie kąpielowym) i wyślijcie zgłoszenia przez internet . Jak się spodobacie, to wtedy dopiero ewentualnie zaproszą Was do Warszawy i obejrzą na żywo. Jakbyście chciały próbować to wiele dobrego słyszałam o agencjach: Division, Avant, Pure Models i Skeleton. Wszystkie mają na swoich stronach odpowiednie formularze... Próbujcie, może Wam się uda =).
A ja mam krótkie włosy do ramion i pocieniowane do czubka ... więc najpierw musiałabym zapuścić ... a tak to jak najbardziej, bo mam ponad 175 cm wzrostu i wymiary 90 - 67 - 90. i tutaj pojawia się problem, bo musiałabym zgubić z tali ok 5 cm... tylko jak? Już kiedyś miałam takie postanowienie, że spróbuję sił w modelingu, ale potem przemyślałam sprawę i stwierdziłam, że to nie ma sensu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum