Wysłany: 2007-12-10, 00:03 Marcepanowy Peeling Cukrowy Do Ciała Perfecta DAX
Marcepanowy Peeling Cukrowy Do Ciała Perfecta DAX
Złuszczająco - Wygładzający Ze Słodkim Migdałowcem
Orient Spa
Rytuał pielęgnacji Dynamicznie oczyszczający peeling cukrowy do ciała o właściwościach złuszczających i wygładzających. Zawiera naturalne kryształki cukru, które usuwając martwe komórki naskórka idealnie wygładzają powierzchnię skóry i niwelują wszelkie niedoskonałości. Ponadto olejek ze słodkiego migdałowca łagodzi podrażnienia, doskonale zmiękcza, odżywia i regeneruje skórę.
Rozkosz orientalnych aromatów
Przepyszna woń MARCEPANU budzi kobiecą pasję i powab. Przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, a zarazem kojarzy się z ciepłem, zmysłowością i delikatną pieszczotą.
Moesha, jest moją taką wyrocznią balsamową więc pojde i kupie
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-11, 20:03
Z ręką na sercu jest boski! Spokojnie można się nim wypeelingować i już żadnego balsamu nie nakładać, tak intensywnie nawilża. Już Mi Mama i Siora podkradają
Właśnie! Miałam dac opinie na jego temat i ciągle zapominalam Nadrabiam - jest świetny!!!! Marcepan kojarzył mi się z czymś słodkim i mdłym, a ten zapach jak dla mnie taki nie jest. Na skórze peeling robi się cudny, taki mięciutki , świetnie się rozprowadza. Skóra jest nawilzona, a nawet bym powiedziała, że delikatnie "natłuszczona". Pozostaje delikatna, gładka i pachnąca. Dzięki Moesha
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum